2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست

بابا بیخیال ول کنین این چیزارو این دوره ام میگذره😊😊😊😊

بیایین درمورد تولد من حرف بزنین😄😄😄

الان ۲۷ هست ۲۸ تولدمه😜😜

بگین کادو واسم چی گرفتین😂😂

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
آخه تخصص همسر من جوشکاری فکر نکنم این کار مغازه درآمد مناسب داشته باشه.

چرا نداشته باشه؟؟؟شوهرم میگه جوش کارا درامدشون بیشتر از منه...ببین ما برای خونه باغمون در ورودی گرفتیم البته همه قطعاتشو گرفتیم دادیم جوشکار برامون درست کرد چون مدل خاصی میخواستیم این کار یه روز برای حوشکار زمان برد ولی 400 هزارتومن دست مزد گرفت ازمون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه کم جمع تر بشین مام یه لقمه برداریم

😂😂😂😂😂😂😂

دو زانو بشینی منم جا میشمااااا😆😆😆😆😆

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
من از دیدن درآمد خیلی پایین بعضی دوستان گریه م گرفت. به خاطر همین پست خودم رو که درامد بالایی هم نبو ...

بازی؟ 

من دونه دونه عنوان شغلها و میزان درامدها رو دارم یادداشت میکنم برای کاری لازمشون دارم اولش هم گفتم 

اگه کسی قرار باشه با طرح همچین عنوانی اینجا حسرت زندگی بقیه رو بخوره پس وقتی پاشو از در خونش میذاره بیرون هزارجور ماشین مدل بالا و خانمهای شیک و پیک و پولدار تو خیابون و جمع دوست و آشنا میبینه چیکار میکنه؟ 

یه جوری نوشتید بازی انگار من پدرکشتگی دارم با جماعت آنلاین این سایت که نمیشناسمشون

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
بابا بیخیال ول کنین این چیزارو این دوره ام میگذره😊😊😊😊 بیایین درمورد تولد من حرف بزنین😄😄😄 ال ...

تولدت مبارک فعلا همین در توانمه 😆😆😆😆😆😆

حالا قبول کن

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
من از دیدن درآمد خیلی پایین بعضی دوستان گریه م گرفت. به خاطر همین پست خودم رو که درامد بالایی هم نبو ...

نمیدونین با خوندن رقم حقوق ها چه حسرتی خوردم

مگه همسر من چه گناهی کرده آخه که هرچی تلاش میکنه کمتر نتیجه مبکیره بخدا مثل گل پاکه

ولی بدشانسیم عیچوقت درآمدمون تو این هفت سال زندگی از ۵۰۰ یا ۶۰۰ هزارتومن بیشتر نبوده یه دختر سه ماهه هم داریم خواهش میکنم دعا کنین ریشه بیکاری تو کشورمون از بین بره جوونامون دارن ذره ذره آب میشن نمونش خود من و شوهرم تو اوج جوونی پیر و پژمرده شدیم

ینی چشماش چه رنگی بود💔
همه نمیتونن مردم نباید زیاد تو رفاه باشن وگرنه خوشی میزنه زیر دلشون و دوباره انقلاب و این حرفا

كااش اين و بهم جواب بدي خوشي زير دل شما نميزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از جنس ادم نيستين؟

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.