2777
2789
عنوان

میگما

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 47 پست
😔😔

چیه 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

چیه

سلام.

موردی بود که خواستم pv خدمتتون بگم.

لطفا اسم دکمه ذهنتون رو نسبت بمن بدبین نکنه. نه شخصیت نه جایگاه من درخواست دوستی دادن به یک خانم رو درخور و لایق نمیدونه. اسم دکمه درخواست دوستی هست اما نیت من اصلا چیز دیگه بود ....

کمی جای سوال و تاسف داره که چرا بعد از حدود ۲ ساعت هنوز خواسته من رو تقبل نفرمودین؟!

لطفا کمی بیشتر برای مخاطب تون ارزش گزاری کنید ، لابد کاری دارم که روی دکمه زدم.

از تو pv قرار نیست کسی کسی رو قورت بده، شک نکنید. ضمنا بعد از مطلب من میتونید لغو بزنید. 

سلام. هم "حق الله" هم "حق الناس" باید هر دو با هم رعایت بشن. انقدر نگو انسانیت کافیه و دیگرون رو هم به بی نمازی و بی حجابی و بی عملی در دین و غفلت و گمراهی دعوت نکن با این حرفا و از خودت شعار مفت رایت نکن جسارتا. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.موردی بود که خواستم pv خدمتتون بگم.لطفا اسم دکمه ذهنتون رو نسبت بمن بدبین نکنه. نه شخصیت نه جای ...

من همون اول لغو زدم یعنی الان دیگه باید دوباره درخواست بدید باز کنم 

بعدشم شما وقتی یه خانم رو لایق حرف زدن نمیدونید ما هم لایق  نمیدونیم شما ها رو

اگه حرفی دارین اینجا بفرمایین ولی اگه حاشیه نیست درخواست بدید باز کنم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺