2777
2789
عنوان

زندگي در پرند

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 22 پست
نه خ دورنیست..متروم داره.خب میشه پردیس یا بومهن یارودهن هم خونه خریدا..همون قیمتاس...

عزيزم پرديس رو اول گشتم ولي واحداي تحويليش ٩٠ ميليون اول ميخواست با وام ٤٠ تومني ...

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

نه هنوز اگه مترو بود كه عالي ميشد

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونجا رو میشناسم  خونه های بزرگی داره مخصوصا ویلایی ها خیلی خوب و قشنگن یکی دوتا رستوران خ ...

حرفاي شما همه صحيح دوستم... ولي شما فكر كن من با ٥٠ تومن پولم دوسال ديگه شوشم بهم خونه نميدن با اين وضعيت حقوقا هم مگه ميشه پس انداز كرد ؟؟؟ تازه هنوز بچه نداريم ،، شايد حكمت خداس كه ٨ ماه تو اقدامم و هنوز بچه دار نشدم !!!😓😓😓من تحمل ميكنم فقط خونه دار بشم ... ممنون از اينكه گفتي محله كوزو محل خوبي نيست اونجا ...😌😌😌🌸🌸🌸🌸

برو اندیشه..هم قیمتاش خوبه هم من بیشترازپرند قبولش دارم 

انديشه هم مث پرديس گرون بود كم كم ٨٠ ، ٩٠ ميخواد ... فاز يك ش هم همه ميگن داغونه نرو بعد خونه ٤٠،٥٠ متر نهايت ميشه گرفت ...

انديشه هم مث پرديس گرون بود كم كم ٨٠ ، ٩٠ ميخواد ... فاز يك ش هم همه ميگن داغونه نرو بعد خونه ٤٠،٥٠ ...

خب با این مبلغ جایی نمیشه خرید

ولی دوست شوهرم خونه۶۰متریشو تواندیشه۶۰فروخت

بگردین هست

من عاشق شوهرمو نینیمم...

دوستام بالاخره  كيانمهر شهرك نور خريدم ...٩٥ متري ٨٥ تومان ولي ١٢ سال ساخت 

فقط پرند 

ولا غیر

تا چند سال دیگه آرزوی هر ایرانی خریدن یک خونه در پرنده 

از من گفتن

بزرگی میگفت وقتی دعا می کنید خواسته ها برآورده میشن برای دریافت اونها به این آدرس مراجعه کنید :
-بزرگراه ایمان
-میدان جهاد
-کوچه امید
-منزل صبوری