2777
2789
عنوان

زندگي در پرند

4721 بازدید | 22 پست

براي خريد خونه با وجود اقساط ماهيانه زندگيمون وسع ماليمون به خريد در پرند ميرسه ميخوام بدونم از دوستان كسي اونجا زندگي ميكنه ؟؟؟ از شرايط زندگي تو اون منطقه برام بگه!!! 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
الزامي
1
50%
الزامي
1
50%
٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

الزامی  

یه روزی یه مامان کوچولویی تصمیم میگیره نی نی دار شه وقتی نی نی دار میشه و میره سونوگرافی میبینه دوتا نی نی داره  خدایا شکرت تو ۱۷ سالگی مامان دوتا کوچولو شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زياد وارد نبودم ديدم زده الزامي منم زدم 🤗😂😉

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

میشه بپرسم خونه هاش قیمتشون چنده یعنی متری چند ما اهوازیم .ولی میگم خوبه داشته باشیم اونجا واس مسافرتی بیایم اونورا خونه داشته باشیم چون کسی رو نداریم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

پس كي ما خونه دارميشيم حسرت خريد وسايل درست و حسابي رو دلمون موند اخه😞😞😞😞

والا دوستم ٤٥ ،٥٠ تومن نقد ..٣٠/٤٠ تومن هم وام ٤ درصد داره ... واحداي ٦٠/٧٠ متري ... نوساز 

فقط از تهران خيلي دوره كه من سختم نيس فقط سر كار همسرم كه نهايت يه پرايد معمولي ميگيريم باهاش بياد بره

فقط از تهران خيلي دوره كه من سختم نيس فقط سر كار همسرم كه نهايت يه پرايد معمولي ميگيريم باهاش بياد ب ...

من اونجا رو میشناسم 

خونه های بزرگی داره مخصوصا ویلایی ها خیلی خوب و قشنگن

یکی دوتا رستوران خوب داره

بیمارستان هم داره

کلا از نظر امکانات بد نیست

یه پایانه تاکسیرانی و اتوبوسرانی داره که ماشیناش بیشتر مقصدشون صادقیه، مترو آزادگان و رباط کریمه

ولی از عیب و ایراداش بگم: اول اینکه شهر ۷۲ ملته. پر از افغانی و یا ایرانی های خیلی خیلی بی فرهنگ. 

هرکی از هر گوشه دورافتاده ای با کمترین بودجه به امید صاحبخونه شدن یا مستاجری با اجاره کم اومده اونجا

اگه بچه تهران یا یه شهر بزرگ خوب مثل تبریز اصفهان شیراز.... باشی نمیتونی باهاشون کنار بیای

فرهنگ رانندگی، تاکسی سوار شدن، صف ایستادن و. خیلی موارد دیگه رو نمیبینی اونجا

من چندبار همون اتوبوسهای صادقیه رو سوار شدم لشکری و طایفه ای میومدن سوار میشدن نصف اتوبوس بلند بلند ترکی حرف میزدن باهم نصف دیگه بلوچ بودن اون وسط یکی بچه شیر میداد یکی با موبایل داد میزد اصلا یه وضعی بود

نکته بعدی اینکه از نظر امنیت خیلی ضعیفه کوچه خیابونا انقدر خلوته که آدم بکشن کسی نمیفهمه

و یه چیز دیگه اینکه متاسفانه زنان خیا بانی اونجا زیادن

خونه مجردی خیلی زیاده

یه محله ای هم داره حلبی آباد حساب میشه به نام محله کوزو که از همه ارزون تره و امار زنان بدکاره و جرم و جنایت اونجا بالاتره

درکل تهران بمونی مستاجر باشی به نفعته 

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

من یکسال ودو‌سه ماه اونجا زندگی کردم کی میگه دزد زیاده حیلی هم خوب بود هرروز صبح هم میرفتم رباط کریم کلاس ظهر بر میگشتم امنیت داشت

ما اونجا واحد مسکن مهر داریم گذاشتیم برای فروش ولی اگه به خاطر کار همسرم نبود من پرند و دوست داشتم مخصوصا خونه پرندمون و انقدر خوش ساخت و خپبه که میگم کاش یه خونه با این نقشه تو تهران داشتم حیف که به کار شوهرم خیلی دوره😢

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من اونجا رو میشناسم  خونه های بزرگی داره مخصوصا ویلایی ها خیلی خوب و قشنگن یکی دوتا رستوران خ ...

من تو‌اون یکسال و خورده ای هیچکدوم از موردایی که شما گفتین و ندیدم با اتوبوسهای صادقیه پرند یا تاکسی هاش زیاد در رفت و‌امد بودم ولی اولین باره این چیزارو از شما میشنوم ولی اینکه میگید از هر قومیتی اونحا هست درسته تو خود تهرانم همینه همه تهرانی اصیل نیستن 

همسرم‌فوق العاده حساسه اکه یدونه ازین چیزا واقعیت داشت نمیذاشت من پامو از خونه بزارم بیرون

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
فقط از تهران خيلي دوره كه من سختم نيس فقط سر كار همسرم كه نهايت يه پرايد معمولي ميگيريم باهاش بياد ب ...

نه خ دورنیست..متروم داره.خب میشه پردیس یا بومهن یارودهن هم خونه خریدا..همون قیمتاس...

من عاشق شوهرمو نینیمم...