2777
2789

یا اگه ب امام حسین سلام بدی 

ایشون قبل تو سلام کردن ؟

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله 

برای پیامبر عزیزمون هم شنیدم

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
حدیث داره؟

بله روایت هست 

خیلی از علما و افراد گفتن که جواب سلام امام رو شنیدن داستان هاش زیاده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من کل امروز در حال کفر گفتن بودم

اخه یکی نیست بگه وقتی پول ندارید چرا اصرار میکنید به کربلا رفتنم

بخدا حالم خیلی بده خیلی

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

من کل امروز در حال کفر گفتن بودماخه یکی نیست بگه وقتی پول ندارید چرا اصرار میکنید به کربلا رفتنمبخدا ...

جور بشه برات انشاالله 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

دلتنگ میشه امامه رو نفهمیدم

یعنی وقتی دلت تنگ امامی میشه یا سلامی چیزی میدی 

اولین ایشون بودن ک نگاهت کردن یا سلام دادن بعد ب دل تو افتاده 

جور بشه برات انشاالله

تاحالا خیلی چیزا از امام حسین خواستم جواب هیچکدومش نداده پاشم برم کجا؟ وقتی ازم بدش میاد

شنیده بودم جواب بقیه در آن واحد میده

ولی برای من اینطوریه

دلم نمیخواد چیزی بگم ولی هرچی به اسم امام حسین کردم آخرش خراب شد

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر