2777
2789
عنوان

بله رو بگم یا نه⁉️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 67 پست
من پسرم یک سکه دیگه زیاده رویه حقیقتش ولی ۵ سکه بگو ببین یک پسر هست هیچی نداره میاد ۱۱۴ سکه مهر م ...

درسته پسره گفت 7 تارو قبول میکنم هرچیم خواستی در آینده به نامت میزنم حتی جهازتم خودم میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه نمیتونم اعتماد کنم تو با من زندگی کن اگه هرچی خواستی به نامت نزدم

عزیزم من اعتقاد داره خواستگاری که بار اول به هر دلیلی رفت باردوم راه دادنش اشتباه هست حتما مصلحتی بوده که همون بار اول پدرت راهشون نداده به نظرم قبول نکن

دلیلش اینه امروز عقد میکنم فردا خونه ۱ میلیاردی و ماشین ۵۰۰ میلیونی رو‌ازم میگیره پس فردام طلاق میگی ...

خوب با کسی ازدواج کن که بشناسیش بعد اتفاقا مردی که اینجوری فکر میکنه باید ۱۴ تا سکه رو حتما مهر کنه چون این دختر هم از خودش و خوشبختیش و آیندش مایه میزاره پس طبیعیه بخواد با ۱۴ تا سکه جدا بشه بعد شمایی که ماشین و خونه داری یعنی ۱۴ تا سکه رو میتونی پرداخت کنی پس نگران چی هستی

ببینید  پریناز خانوم 

من دقیقا  تفکرم. ، شرایطم و… مشابه اون اقاست(با این تفاوت که خواستگاری کسی نرفتم میدونم اون من نیستم خخ)

نظر شخصی من اینه واسه پسری که موفق بوده و چیزی در زندگیش تا الان کسب کرده ۷ تا قابل قبوله 

دوم بعد از سکه  باید خانواده اش رو دید اخلاق رفتار جایگاهشون در جامعه  احترامی که میزارن

سوم گاها شاید خود خانواده پسر به ۷ راضی نباشن و بالاتر خواستن اما خود پسر دستش میلرزه (مثل خودم پدرم میگه مهرشو من میدم تو نگو ۵ تا بزار ۱۱۴ بنویسیم) 

چهارم  خود پسر. سلامتش(اعتیاد و سلامت روان ) بررسی کن 

پنجم بگو شش ماه اشنایی بیشتر و رفت و امد 

ششم اگر سوالی از طرز تفکر اون اقا داشتی درخواست فرستادم و دقیقا وضعیت من مشابهشه  خواستی برات تعریف کنم تا تصمیم گیری بهتری داشته باشی 

در کل من بودم جاتون  

اگر پسر اهل الکل و سیگار نبود جوابم بله بود چون اکثریت اطرافیانم میبینم  سالم نیستن  و خانواده اش خبر ندارن و میخوام داماد هم بشن!

خوب با کسی ازدواج کن که بشناسیش بعد اتفاقا مردی که اینجوری فکر میکنه باید ۱۴ تا سکه رو حتما مهر کنه ...

فرض کن یک ذغال روشن از پنجره بندازی داخل خونه ۵۰ درصد احتمال داره خونه اتیش بگیره ۵۰ درصد نگیره 

اگر بگیره کل خونه میسوزه  با وسایل ۱/۵ میلیارد ضرر میکنی 

اگر نگیره شانسته 

حالا ما میگیم تو‌که خونه رو میشناسی ذغالو بنداز جایی که چیزی برای سوختن نباشه!

مثال دوم  دو تا هواپیما میرن کربلا یکیش سقوط میکنه مشخص نیست کدومه 

ایا سوار میشی؟

ماشینتو امروز برو  اهدا کن به خیریه دلشو داری؟ زحمت کشیدی براش جون کندی 

اره  خدایی نکرده شوهرت مریض بشه خونه هم‌میفروشی برای درمان ولی خونه رو برای خیریه میفروشی؟

فرض کن یک ذغال روشن از پنجره بندازی داخل خونه ۵۰ درصد احتمال داره خونه اتیش بگیره ۵۰ درصد نگیره اگر ...

ببین ما داریم حرف از ۱۴ تا سکه مهریه میزنیم نه ۱۱۴ یا ۱۱۱۴ تا یعنی همونطور که شما به فکر منافع خودتی موظفی به فکر منافع دختر خانمم باشی در ضمن دختری که ۱۴ تا رو قبول میکنه دختر کیسه دوزی نیست بلکه دختر زندگیه

حداقل14

ولی خوب 

پریناز خانم و خانم دربار

نظر من اینکه شما حداقل مثلا ۱۰-۲۰ تا باید ویژگی بنویسی بگی من شوهری که میخوام این ویژگی ها رو باید داشته باشه 

مثلا 

لاغر باشه. شاغل باشه ماشین خوب. موی بلند(کچل نباشه) سالم باشه. مهریه ۱۱۴ تا. اخلاق خوب و…. 

بعد از این مثلا ۱۰ تا اگر ۶ تاشو داشت کافیه 

۲تاشو شما کنار میای مثلا مهریه  و لاغری رو 

دو‌تاشم اونو‌کمک میکنی تغییر کنه (مثلا مو بکاره ماشینو عوض کنه(مثلا اون عشق سایناس اه شما نه بدتون میاد ،۲۰۶ دوست دارید)

بعد این اقا میشه همون ایده ال که دنبال بودید

ببینید پریناز خانوم من دقیقا تفکرم. ، شرایطم و… مشابه اون اقاست(با این تفاوت که خواستگاری کسی نرفت ...

بعد اینم هست داداشم هی میگه دیوونست مشگل داره یکی نیست بگه برادر من  این ک مشکل داره وضع مالی دوبرابر توعه تو که دوساله زن داری هیچی نداری همش زیر گوشم میگن دیوونست