2777
2789
عنوان

بله رو بگم یا نه⁉️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 67 پست

مهریه هم اگه زیاد باشه طرفت خوب نباشه حاظری همه چیزو بدی وفقط خلاص بشی خیلیا هستن دیگه به ته رسیدن میگن هیچی نمیخوایم فقط طلاق لااقل حق طلاق بگیر

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرمم اینو می‌گفت اما پسره میگه چجوری اعتماد کنم

ببین دختر عمه من اینکارو کرد پدرش گفته بود باید خونه بنام دخترم بزنی پسره ام گذاشت رفت پولداااااار بودنا خیلی ادمای باسواد و خفنی بودن 

پسره ام به حرف پدر مادرش گوش داد و تمام نامزدیشو بهم زد با دختر خالم 

الان اون مشاوره میره و میگه بابام منو بدبخت کردو فلان 

حالا تو باید شرایطو بسنجی 

ولی پسره داره گوه میخوره ۱۴ تا باید مهر کنه چهارده تا

دلیلش چیه که میگه زیر ۱۴ تا

دلیلش اینه امروز عقد میکنم فردا خونه ۱ میلیاردی و ماشین ۵۰۰ میلیونی رو‌ازم میگیره 

پس فردام طلاق میگیره یا جدا میشه میگه طلاق دادی دادی ندادی به درک

تا اخر عمر هم نفقه ماهی ۱۰ میگیره

سلام دور از جون مگه دیوانه ای که حتی با هفت تا هم قبول کنی ؟؟ببین دختر خوب من با یه بچه طلاق گرفتم با همون مهریه تونستم افسار شوهرمو بکشم اصلا یه اهرم فشار برای مرد حتی توی زندگی های خوب مهریه است بگو یا ۱۴ تا یا به سلامت 

ولی واقعا ها مردها خیلی پررو و زرنگ شدن. 

میخوان زن بگیرن هیچی هم بهش ندن، آخره هم راحت طلاقش بدن برن سراغ یک دیگه، یا اصلا بهتر! زنه خودش طلاق بگیره بره! 

اصلا در ازای حق طلاق از مهریه نگذر. 

زن ها فک می کنن این به نفعشون هست، در حالی مردا همینو از خدا میخوان. 

زن دارا از سرمایه جونش میزاره و مادر میشه، مرد باید در ازاش به زنش چیزی بده

طرفدار حق و عقلانیت💙