2777
2789

سلام عزیزای دل

امیدوارم که حالتون خوب باشه

دیدم خیلی از کسایی که هدفشون فرهنگیانه هی سوال میپرسن و ابهاماتی دارن گفتم یه توضیحی بدم از تجربه ی خودم 

در رابطه با درس خوندن بگم که مهم ترین چیز اینکه شما پایه خودتون رو قوی کنید ،سره کلاس شیش دنُگ حواستون به حرفای معلم باشه..همیشه نکاتی که معلم میگه رو همون لحظه یادداشت کنید راجب مطالب عمیقأ فکر کنید نه اینکه فقط حفظ کنید

سال کنکور اصلا وارد روابط عاطفی نشید من خودم تجربه کردم درسته قبول شدم ولی خیلی بهم سخت گذشت

خودتونو وارد حواشی ها نکنید

دفتر خلاصه نویسی برای هر درس داشته باشید

تو زنگ تفریح ها یه نگاه کوچولو رو خلاصه هاتون بندازید

تست خیلی زیاد بزنید 

کتابهای خیلی سبز خیلی خوبن

برای منابع فرهنگیان به نظرم منبع خاصی لازم نیست همین جزوه هایی که کانالا میذارن و است توش هست کپی بگیرید کافیه ولی بازم به توانایی هر کس مربوطه

خوب فکراتونو بکنید وقتی می‌خواست وارد فرهنگیان شید باید از لحاظ حجاب و مسایل دینی خوب باشید من چون خودم تو خانواده مذهبی بودم برام سخت نیست

حتما تو بسیج و فعالییت های مذهبی شرکت کنید و گواهی بگیرید

هدف تونو همه جا جار نزنید قبول نهایی شدید بگید به همه

از گوشی کمتر استفاده کنید

همین دیگه بچه ها اگه سوالی دارید جواب میدم😍

راجب ساعت مطالعه بگم من مداوم و مستمر نمیخوندم به ساعت خواندن نیست به کیفیت هست

برای آرامش دل من بی زحمت برام یه صلوات بفرستید اگه مطالب مفید بود

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

گند فرهنگیان و قبولیت درآوردی بس که همه جا تاپیک راجبش گذاشتید همه به فرهنگیان اول کنکور فک میکنن و جز رشته های انتخابی و اولویت های انتخابی هس چیزی نیست که کسی ندونه که بخوای جار بزنی

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

گند فرهنگیان و قبولیت درآوردی بس که همه جا تاپیک راجبش گذاشتید همه به فرهنگیان اول کنکور فک میکنن و ...

گلم خیلی توی تاپیکا سوال پرسیدن کنکوری ها

برام عجیبه خب کاربرایی که اذیت میشن از یه تاپیک چرا اصلا واردش میشن و نظر میدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موفق باشی ❤️ 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

واقعا بنظرت تو این چندماه خوندن میشه رتبه خوبی اورد؟

شما مشاور خوب سراغ نداری؟

خواستم بگم این آخریش نیست، شما قراره از آدم‌های بیشتری ضربه بخورید قراره از سمت دوستاتون بارها ترک بشید قراره بفهمید عشق بعدیتون هم حرفاش دروغه، شما قراره تا آخر عمرتون از آدم‌های دورتون همش ناامید و ناامیدتر بشید همین🙂🤍امام رضای قشنگم🥲❤️هیچوقت دست رد ندادی بهم میشه اینبارم کمکم کنی بهترینم؟❤️

گلم خیلی توی تاپیکا سوال پرسیدن کنکوری هابرام عجیبه خب کاربرایی که اذیت میشن از یه تاپیک چرا اصلا وا ...

صد بار اینجا هر روز راجبش دارن تاپیک میزارن سوالی دارم بیان شخصیت بس دیگه تکرار مکررات شده 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

واسه عربی و فنون چه معلم هایی رو پیشنهاد میدی؟من خودم میخوام عطری و فلاح ببینمولی هر کدوم فیلمشان ۳س ...

فیلم نمی‌دیدم عزیزم

معلمای خودم خوب بودن 

صد بار اینجا هر روز راجبش دارن تاپیک میزارن سوالی دارم بیان شخصیت بس دیگه تکرار مکررات شده

ارتباطش به شما رو نمی‌دونم

خب شما خوشت نمیاد نرو تاپیک هاشون مگه عنوان ندارن😐

و اینکه منبعت برا تمام دروس خیلی سبز بود؟از کی شروع کردی برا خوندن؟مدرست چه نوعی بود؟

مدرسم دولتی بود

تمام دروس نه برای جامعه مشاوران خوبه

مهر و ماه فنون خوبه

از کی شروع کردی خوندن؟

من حقیقت پایم قوی بود

سال کنکور نمیخوندم زیاد

ولی تست خلاصه هر وقت وقت میشد میزدم و می‌خوندم 

ارتباطش به شما رو نمی‌دونمخب شما خوشت نمیاد نرو تاپیک هاشون مگه عنوان ندارن😐

چقدر ظرفیت تون کمه حالا خوبه پزشکی و مهندسی تاپ نیاوردین بدبخت 

2790
2778
2791
2779
2792