2777
2789
عنوان

من حتی جهازمو برگردوندم میگه برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 24 پست
مادرش دخالت بیجا می‌کردما رسم داریم چی فلانماهم رسم داریم ولی کادو اعیونی نه و همش از زیر گور اون بل ...

شوهر شما اگه درآمدش کمه، به نظر میاد توی خرید خونه و ماشین و ... مشکل داره. چرا گیر میدن به کادوهای بی اهمیت؟

ترنج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر شما اگه درآمدش کمه، به نظر میاد توی خرید خونه و ماشین و ... مشکل داره. چرا گیر میدن به کادوهای ...

چون خانواده بیشرفش با من مشکل داشتن از اول و از هررراهی استفاده میکنن که عذابم بدن،خیلی بچه اس ذهنش و بی عقلانه هرچی اونا میگفتن و دیکته می‌کرد 

الان میگه اشتباه کردم پشیمونم 

من کوتاهی کردم 

چون خانواده بیشرفش با من مشکل داشتن از اول و از هررراهی استفاده میکنن که عذابم بدن،خیلی بچه اس ذهنش ...

من موافقم برگردی خیلی با احتیاط. پیشنهاد اون کاربر خیلی خوب بود. فعلا جهیزیه تو برنگردونی  تعهد بگیری و مشاور برین

اما یه جریانی هست اینجا دیدم. اگه مهریه ات رو اجرا بذاری چیزی به اسمش هست؟ یا قبلا بوده که توی این مدت به نام کس دیگه ای بزنه. این چیزی که میگم تقریبا برای خودم و بعضی کاربرهای اینجا پیش اومده. یه موردش این بود که استارتر رفته بود خونه پدرش مهریه رو اجرا گذاشته بود. شوهرش رفت ابراز پشیمونی کرد و پدر استارتر هم بهش گفت برگرد. یکماه باهاش زندگی کرد تا اینکه فهمید هدفش این بوده که استارتر شکایتش رو پس بگیره و شوهره هم اموالش که از توقیف دراومد، انتقال داد یا فروخت. می دونم توی دادگاه میشه یه کارهایی کرد ولی خوب حیله کثیفی  بود.

ترنج

من موافقم برگردی خیلی با احتیاط. پیشنهاد اون کاربر خیلی خوب بود. فعلا جهیزیه تو برنگردونی تعهد بگیر ...

من یه مقداری از مهریمو گرفتم و باقی رو نبخشیدم یعنی بابت اون یه مقدارم اصلا تعهدی وجود نداره من الان خانوادم مشکل بزرگین اونا میگن حق نداری دیگه برگردی نمی‌دونم چه کنم

من یه مقداری از مهریمو گرفتم و باقی رو نبخشیدم یعنی بابت اون یه مقدارم اصلا تعهدی وجود نداره من الان ...

خوب یه دفعه برنگرد. برین مشاور ببین چقدر تغییر می کنه

یه آیه قران هم هست اگه خانواده ات قبول دارند بهشون بگو. البته فکر کنم برای برگشتن زن بعد از طلاقه که اطرافیان زن، اگه زو و شوهر خودشون مایلند به هم برگردند، مانع نشن. ترجمه دقیقش یادم نیست. من جدا شدم خیلی سخته. اومدم خونه پدری به جنون رسیدم از دست خواهرم. هنوز طلاق نگرفتیم. اون داره ازدواج می کنه. به خدا تحمل شوهرم راحت تر از خواهرم بود

ترنج

خوب یه دفعه برنگرد. برین مشاور ببین چقدر تغییر می کنهیه آیه قران هم هست اگه خانواده ات قبول دارند به ...

من اذیتم نمیکنن خیلیم هوامو دارن،اما یه ناسازگاریایی هست مادرم خیلی عقاید افکارش قدیمیه،عذابم میده خیلی وقتا ولی نمی‌دونم چیکار کنم میترسم از پدرومادرم از واکنششون وقتی بفهمن اصلا میگم ممکنه بگن یا ما یا این و عمده دغدغه اونام اینه که اگه برگردی با بچه بیای دیگ جیب نداری از اول همه مخالف بودن ما با زور دوس داشتن خودمان به اینجا رسیدیم

من اذیتم نمیکنن خیلیم هوامو دارن،اما یه ناسازگاریایی هست مادرم خیلی عقاید افکارش قدیمیه،عذابم میده خ ...

نمی دونم عزیزم. من دلم می خواد زنگ بزنه بیاد منو از اینجا نجات بده. پدر و مادرم هم نیستند خواهرم رو مهار کنند. اون زندگی مستقل رو که تجربه کرده باشی دوباره دختر خونه شدن سخته.

ترنج

بدون نظر خانواده ات کاری نکن. اگر می خوای برگردی اول خانواده اتو قانع کن. برای برگشتنم عجله نکن. بعد از راضی کردن خانواده ات خیلی آروم و با احتیاز و فقط وقتی صد در صد مطمئن شدی سرش به سنگ خورده برگرد. موقع برگشتن شرط و شروط بذار