دو سه روزی هست حالت تهوع گرفتم کمر درد سردرد هم دارم زیر دلم تیر میکشه گاهی احساس خستگی کسلی هم دارم ترشحات سفید رنگم دارم
ولی بی بی چک میزنم منفی هست
میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگتری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•
بیشتر از استرس و ایناست آدم انگار بهش تلقین میشه 😁
احساس سرگیجه و حالت تهوع داشتم اما پری شدم
🥹این ماه دوباره اقدامم دعا کن
ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ماه پیش من 17 روز پری عقب افتاد بیشتر از استرس و ایناست آدم انگار بهش تلقین میشه 😁احساس سرگیجه و حا ...
انشالله که زود زود نی نی دار بشی گلم
وای من انقد ذوق داشتم یه نفرم دید منو گف از صورتت مشخصه حاملهای انقد خوشحال بودم بعدش بی بی زدم منفی شد خورد تو ذوقم
میگن از امید گفتن تو این روزا مثل گول زدن میمونه!«اما تو امید بده شاید یکی گول خورد خندید.»بخاطرش بخشید.بخاطرش ادامه داد. بخاطرش تلاش کرد.این رخت سیاه نا امیدی رو از تنش درآورد.ذهنش رو آب و جارو کرد. روزگار نفس کشید.دنیا جای قشنگتری شد.تو کار خودت رو بکن. تو خوب باش. تو امید بده 🤍•ᴗ•
انقد حس بدی بود وقتی منفی شد آزمایش شوهرم کلی تو زوغش خورد باور کن دیگ باورم شده بود باردارم 🥹
ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍
جدی؟کاش همینجور که میگی باشه دعا کن نی نی دار باشم😢
انشالله که زود زود نی نی دار بشی گلموای من انقد ذوق داشتم یه نفرم دید منو گف از صورتت مشخصه حاملهای ...
مرسی گلم🤍
😂منم ورم کرده بودم شوهرم زوغ میکرد میگفت ب جان خودم. تو بارداری 🥹خورد تو زوغمون اشکم بند نمی اومد
مرسی گلم🤍😂منم ورم کرده بودم شوهرم زوغ میکرد میگفت ب جان خودم. تو بارداری 🥹خورد تو زوغمون اشکم بن ...
اخی😢من شوهرم هنوز نمیدونه پریودم عقب افتاده ولی خودم همش بی بی میزنم منفی میشه یجوری میشم