2777
2789
عنوان

نمونه یا شاهدد

199 بازدید | 19 پست

جفتشون معلما یکیه از لحاظ علمی جفتشون بالا هستن 

و در یک سطح  

و اما شاهد یکم مدیریتش سخت گیر تر از نمونه کدومو انتخاب میکیند؟

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

درسی نمونه

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

درسی نمونه

حتی با اینکه معلما یکیه و از لحاظ علمی در یک سطحن؟

کنکوریه ۴۰۷ و کنکوریه بدبخت محسوب میشم هم اکنون💔🫀ولی میرسم به هدفم چون تلاش مبکنم براش🦷🥼🥹 تاپیکای ۹ مرداد به قبلم گردن نمیگیرم پس راجبش چیزی نگید یکمی اخلاقمم شبیه حبیب زود عاشق میشم 😆

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قطعا قطعاً قطعاً نمونه

چرا؟

اتفاقا شادی بخاطر مدیریت سختش بچه هاشون بهترن از لحاظ خیلی چیزا

حتی با اینکه معلما یکیه و از لحاظ علمی در یک سطحن؟

ازکجا میدونی معلم ها یکی هستن؟ سطح علمی اشون بعید میدونم یکی باشه، کلاس و فوق برنامه نمونه بیشتره

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بستگی داره نمونه خوب هست بد هست شاهدم همینطورمن شاهدی درس خوندم که معلمام تو سمپاد بودن و میگفتن سطح ...

اینم همینطور 

اتفاقا از لحاظ جوی سالم تره یکم شاهد 

ازکجا میدونی معلم ها یکی هستن؟ سطح علمی اشون بعید میدونم یکی باشه، کلاس و فوق برنامه نمونه بیشتره

دیدم که مگیم 

نه اتفاقا جفتشون به تایم تعطیل میشن 

حتی قبولی های خیلی خوبی هم داشتن 

نمونه دولتی بهترهفکر میکنی ولی سطح نمونه دولتی بالاتره

آخه تو فک کن طرف نمونه قبول میشه دوماه میره بعد میاد بیرون کلی میاد التماس شاهد مینیوسنش 

حالا چرا میگه اصلا نمونه به در نمیخورد

چرا؟اتفاقا شادی بخاطر مدیریت سختش بچه هاشون بهترن از لحاظ خیلی چیزا

سطح علمی بچه ها در نمونه بالاتره چون از فیل.تر گذشتن.

شاهد که برا جذب به نمره توجه نمیکنه. امتیاز ایثارگری و اینا مهمه.

مدیر هر چی هم سخت گیر باشه نمیتونه درس رو تو مخ بچه ها فرو کنه که

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

بستگی داره نمونه خوب هست بد هست شاهدم همینطورمن شاهدی درس خوندم که معلمام تو سمپاد بودن و میگفتن سطح ...

سر به سرتون گذاشتن😂

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

سر به سرتون گذاشتن😂

نه حدودا خیلیا هنچین اتفاقی براشون افتاده 

اتفاقا شما میگی سهمیه 

کسایی که روستایی هستن سهمیه دارن و حتی خوابگاه یعنی بیشتر روی اونا توجه میکنن تا ما