2777
2789

از چی بگم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار همه خوابن😅

اره تاپیکام دیر بروز میشه کسی نیس تاپیک بزنه😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

😅

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

کسی نیمد.من بی اجازه...🥺

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

کسی نیمد.من بی اجازه...🥺

تو غلط میکنی درخواست میدی مرتیکه پفیوز

واقعا که شماها لیاقت رفتار خوب رو ندارین عنتر چندش

تو غلط میکنی درخواست میدی مرتیکه پفیوزواقعا که شماها لیاقت رفتار خوب رو ندارین عنتر چندش

الان من چیز خاصی گفتم که اینجوری پریدی🥺

واقعا که...

الان من چیز خاصی گفتم که اینجوری پریدی🥺واقعا که...

خودت واقعا که

برو گمشو تازه ریپم میزنه،غلط اضافه میکنی درخواست میدی یا چیز خاصی بگی

شما مردا همتون همینین تا یه خانم میبینین چندش میشین