2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من چنساله مادرمو نفرین کردم اونم خوش و خرم دارع زندکی میکنه

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

من نفرین نکردم فقط با دل شکسته ازش حلالیت خواستم و برگشتم خونه م در حالی که او بهم ظلم کرده بود تا یه مدت موقع خواب همش با وحشت میپریدم هنوز یک ماه نشده بود تقاص پس داد فکرشم نمیکردم بعد خودش اومد گفت بخاطر کاری که با تو کردم این بلا سرم اومد

ارع باردار بودم خواهر شوهرم خیلی اذیتم میکرد با شوهرش مشکل داشت همه هم میدونستن ولی زیر بار نمی‌رفت یه روز اومد خونم انقد اذیتم کرد که وقتی رفت زدم زیر گریه همون لحظه اذان گفت گفتم خدایا تقاصمو ازش بگیر ب شش ماه نکشید طلاق گرفت

از نفرین کردن متنفرم 

فقط یه بار ناخوداگاه تو ذهنم یه نفرین گذشت و فرداش یه مشکلی برای طرف پیش اومد که چندبار جراحی کرد و …

عذاب وجدان نگرفتم چون کاری که اون کرد وحشتناک تر بود ولی دلمم نمیخواد دیگه انرژی منفی نفرین رو وارد زندگیم کنم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑