2777
2789
عنوان

خدایی کی میگه با بچه نمیشه درس خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 39 پست

بستگی داره به شریک زندگیت 

خواهرم بعد ازدواج قصد داشت از دانشگاه انصراف بده 

شوهرش اجازه نداد و خواهرم تا مقطع ارشد خوند 

اگه شوهر حمایت کنه توی امور خونه داری کمک کنه 

میشه درس خوند 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واقعا خیلی سختهه این میانترم خیلی مهمه تو ۸ داشته باشه شب امتحان در حو نمونه سوال بخونی ۱۵ می ...

یعنی اگه امتحان مستمری چیزی باشه وسط ترم بازم اون ۸ نمره دست استاده؟

من رفت امد برام سخته گفتم مجازی بشه چون اضطراب اجتماعی دارم نمیتونم کلاس بیام استرس میگیرم تردید دارم

یعنی اگه امتحان مستمری چیزی باشه وسط ترم بازم اون ۸ نمره دست استاده؟من رفت امد برام سخته گفتم مجازی ...

میگم که بیشتر براشون مهم نیست فقط امتحان مهمه که اونم یا مجازی برگزاری یا کلا یک جلسه طول میکشه 

مثلا یکیشون به من گفت  چند تا نمونه سوال بنویس تو ورد بفرست  روبیکا برام ۸ داد 

یا بعضیا میگن خلاصه بفرستین حتما حضوری نیست بعضی استاداش فقط سخت میگرن

در کل من راضیم موفق باشی حتما ثبت نام کن تو روحیت خیلی تاثیر میزاره

یعنی اگه امتحان مستمری چیزی باشه وسط ترم بازم اون ۸ نمره دست استاده؟من رفت امد برام سخته گفتم مجازی ...

کلا برا ۸ نمره بعضیا به صورت امتحان میگیرن 

بعضیا میگن نمونه سوال بفرست مجازی

بعضی ها میگن خلاصه بفرست مجازی

بعضی میگن حتما جلسه آخر حضوری بیا   امتحان بگیریم 

میگم که بیشتر براشون مهم نیست فقط امتحان مهمه که اونم یا مجازی برگزاری یا کلا یک جلسه طول میکشه مثل ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

رشتت چیه؟من انسانیم به نظرت با معدل دیپلم ۱۴ چه رشته ای میشه بخونم؟

خیلی سوال پرسیدم ببخش

ممنون از راهنماییت عزیزمرشتت چیه؟من انسانیم به نظرت با معدل دیپلم ۱۴ چه رشته ای میشه بخونم؟خیلی سوال ...

با!سوابق  میتونی ثیت نام کنی چند تا رشته بزن بر اساس الویت بندی چون بعضی رشته ها ظرفیتشون سریع پر میشه 

میتونی هر کدوم قبول شدی یک ترم بخونی ترم بعد  رشته که دوست داری بخونی درسا عمومی تطبیق میخوره 

چون  اولیت اول با کسایی با کنکور اومدن بعد با کسایی معدلشون بالایه

کلا رشته 

حقوق

حسابداری

روانشناسی 

علوم تربیتی 

پر طرفدارن 

بیشتر تو دانشگا پیام نور این رشته ها هستنن 

تو غیر اینا باید رشته کم متقاضی برا انتخاب رشته بزنی 

اولیت اولت بزار رشته مورد علاقت اگر قبولم نشدی نگران نباش تغییر رشته پیام نور خیلی راحتهه