2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به خاطر آسیب دیدگی، آرتروز، التهاب، نقرس یا عفونت باشه. برو دکتر گلم

عزیزم دو هفتس ورزش رو شروع کردم بعدش دوسه روز بود خیلی فشار اوردم ممکنه از اون باشه ؟

عزیزم دو هفتس ورزش رو شروع کردم بعدش دوسه روز بود خیلی فشار اوردم ممکنه از اون باشه ؟

آره عزیزم احتمالا به خاطر همون باشه

استراحت کن، یخ بذار، با باند ببند و پاتو بالا نگه دار. اگه بهتر نشدی، برو دکتر. قبل از ورزش گرم کن و بعدش سرد کن گلم

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

آره عزیزم احتمالا به خاطر همون باشهاستراحت کن، یخ بذار، با باند ببند و پاتو بالا نگه دار. اگه بهتر ن ...

اره قشنگم اصلا گرم نمیکنم خودشم ۲۳ سالمه ترسیدم یهو لخته نباشه اما فک کنم یکی گفت لخته سمت چپ  میشه 

اره قشنگم اصلا گرم نمیکنم خودشم ۲۳ سالمه ترسیدم یهو لخته نباشه اما فک کنم یکی گفت لخته سمت چپ میشه

گرم نکردن بده کهههه، حتما گرم کن

لخته خون احتمالش کمه

گرم نکردن بده کهههه، حتما گرم کنلخته خون احتمالش کمه

بله چون استخونم درد داره بیشتر انگار یه مورچه نیش میزنه یهو بعدش تیر میکشه وای عزیزم اصلا نمیتونم بگم پیاده روی هم میکنم بدتر میشه زانوم میزنه به اونجا

و عزیزم اینم بگم گفتن دیسک کمر دارم مربوط میشه ؟

شاید درد پا از اونه

اگه دردش شبیه دردای قبلی دیسکته، احتمالاً مربوط به اونه. ولی چون ورزش هم شروع کردی، ممکنه آسیب دیدگی باشه. برو دکتر تا تشخیص بده چیه. گوگل هم سرچ میکنم. درد پا شبیه کدوم درداست؟

شاید درد پا از اونهاگه دردش شبیه دردای قبلی دیسکته، احتمالاً مربوط به اونه. ولی چون ورزش هم شروع کرد ...

یه جوری که انگار استخون پام درد داره مثلا کمرو تکون میدم پامم همونجا درد میکنه اخه مگه دیسک ورمم داره کوچولو ؟

بله چون استخونم درد داره بیشتر انگار یه مورچه نیش میزنه یهو بعدش تیر میکشه وای عزیزم اصلا نمیتونم بگ ...

ممکنه مشکل مفصلی، التهاب، یا مشکل عصبی باشه

تا وقتی بری دکتر استراحت کن و یخ بزار حتما