2777
2789
ممکنه مشکل مفصلی، التهاب، یا مشکل عصبی باشهتا وقتی بری دکتر استراحت کن و یخ بزار حتما

ممنون ولی اضافه وزن دارم فکر کنم روش فشار اومده به پام شایدم خامی بعد ورزشه اره عزیزم برم ببینم چی میشه دکتر قلبم چی میگه بله عصبی هم بگی فشارخون عصبی دارم 

یه جوری که انگار استخون پام درد داره مثلا کمرو تکون میدم پامم همونجا درد میکنه اخه مگه دیسک ورمم دار ...

ببین، این که با تکون دادن کمرت پات هم درد میگیره خیلی احتمال دیسک کمر رو تقویت میکنه

چون اعصاب پا از کمر میان و اگه دیسک کمر باعث فشار روی این اعصاب بشه میتونه باعث درد در پا بشه

اما در مورد ورم دیسک کمر معمولا به خودی خود باعث ورم نمیشه ورم بیشتر نشونه التهاب یا آسیب دیدگیه ولی خب ممکنه یه التهاب کوچیک در اطراف عصب ایجاد بشه که باعث ورم خیلی خیلی خفیف بشه

بنظرم حتما برو دکتر و MRI بگیر

𝘴𝘵𝘢𝘺 𝘢𝘴 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘪𝘧 𝘵𝘩𝘦𝘺 𝘴𝘢𝘺 𝘺𝘰𝘶 𝘢𝘳𝘦 𝘯𝘰𝘵𝘩𝘪𝘯𝘨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین، این که با تکون دادن کمرت پات هم درد میگیره خیلی احتمال دیسک کمر رو تقویت میکنهچون اعصاب پا از ...

وای خیلی ترسیدم من خیلی ترسو هستم خداکنه نباشه تو این سن بدبخت میشم 

ممنون ولی اضافه وزن دارم فکر کنم روش فشار اومده به پام شایدم خامی بعد ورزشه اره عزیزم برم ببینم چی م ...

سعی کن با یه برنامه غذایی سالم و ورزش منظم وزنت رو کم کنی این کار میتونه فشار روی مفاصل پات رو خیلی کم کنه خوشگلم

سعی کن با یه برنامه غذایی سالم و ورزش منظم وزنت رو کم کنی این کار میتونه فشار روی مفاصل پات رو خیلی ...

ممنون ازت بابت جواب دادنت مرسی قشنگم به هرچی بخوای برسی واقعا اروم شدم 

ممنون ازت بابت جواب دادنت مرسی قشنگم به هرچی بخوای برسی واقعا اروم شدم

قربونت برم عزیزم✨

سعی کن با یه برنامه غذایی سالم و ورزش منظم وزنت رو کم کنی این کار میتونه فشار روی مفاصل پات رو خیلی ...

اخه اصلا اینجوری نبود عزیزم تا وقتی که ورزش رو شروع کردم اینجوری شده پام برم ببینم میتونن قرصی جیزی بدن بخاطر دیسکم قرص میدن عزیزم؟

اخه اصلا اینجوری نبود عزیزم تا وقتی که ورزش رو شروع کردم اینجوری شده پام برم ببینم میتونن قرصی جیزی ...

اگه تشخیص بدن درد بخاطر دیسک کمره قرص‌هایی برای کاهش درد و التهاب میدن معمولا

داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن، یا حتی داروهای شل کننده عضلات