2777
2789
عنوان

از بلند پروازی شوهرم خسته شدم

1141 بازدید | 43 پست

خواهش میکنم کسایی که فکر میکنن این تاپیک دروغه نظر ندن. تاپیک های قبل من موجوده.

همسر من تو ایران فلوشیپ یکی از تخصص‌های پزشکی رو داشت(معادل فوق تخصص) ما مهاجرت کردیم و ورودمون به این کشور از طریق ریسرچ پوزیشن بود. یعنی همسرم به عنوان محقق اومده اینجا و درامد متوسط خوبی داریم، حالا همسرم باید مدرکش رو معادلسازی کنه که بتونه به عنوان پزشک اینجا فعال باشه نه محقق، سه‌تا مسیر وجود داره یه مسیری که ۹۹٪ افراد میرن، سه چهارتا امتحان میدن که راحته و بعد وارد رشته تخصصی میشن یعنی همسر من باید از اول تخصص بخونه. راه بعدیش اینه که بره یه فوق تخصص دوم اینحا بخونه بعد انقدر عالی باشه که بین صدها امریکایی و خزاران نفر از بقیه کشورها شوهرم بهترینشون بشه و این شکلی تخصص و فوق تخصص ایرانش رو قبول میکنن فوق العاده سخته طوری که ما فقط سه جهارتا ایرانی میشناسیم این راه رفتن و موفق شدن.

راه اخرم اینه چهارتا ایالت هستن اینجا که انقدر به رشته همسرم احتیاج دارن که میتونه تو این ایالت ها کار کنه و دیگه احتیاجی به مدرک نداره ولی نسبت به بقیه امریکا ایالت های خوبی نیستن(نسبت به ایران خیلی خوبن) 

حالا شوهر من میگه الا و بلا من فقط مسیر دوم رو میخوام برم

بچه ها ما بچه کوچیک داریم و واقعا نیاز داریم شوهرم مدرکش معادلسازی شه. هرجقدر میگم اگر راه دوم راه راحتی بود این همه ایرانی میرفتن اون مسیر رو. میگه نه الا و بلا من میتونم هرچقدر بهش میگم تو بچه داری نباید ریسک کنی یه مرد مجرد نیستی ۴۰ سالته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمالگراست

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر