2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خرج نمی‌دم

365 بازدید | 34 پست

سلام به همگی

من یک سال و نیم هست که ازدواج کردم اما سر مسائل مالی با شوهرم مشکل دارم.از همون اول زندگی هم خیلی خرج نمیکرد و مثلا سه چهارساعت بیرون میرفتیم یه آب نمیخرید برای من. و چون میبینه من اگه چیزی بخوام خودم پول میدم، خیالش راحت شده.باشگاه میرم خودم پولشو میدم، لیزر میرم خودم پولشو میدم، اکثر لباس هامو خودم میخرم، حتی کرایه ی دانشگاهم رو هم خودم میدم و… .با این حال از من انتظار داره همیشه به خودم برسم و متنوع باشم پیشش.(مثلا اون اوایل بهم گفته بود لباسات خیلی تکراریه و دلم میخواد لباسای متنوع بپوشی، منم وقتی بهش گفتم پول بده برم بخرم دیگه ساکت شد و چیزی نگفت😒). از این دست مثال ها زیااااد دارم که بگم بهتون ولی جا نمیشه. امشبم‌ که بهش گفتم تو زیاد برای من هزینه نمیکنی و همه چی رو خودم دارم میدم،برگشته به من گفته من نمیتونم هزینه های تو رو بدم و اگه سختته باشگاه نرو،لیزر نرو و… .(درحالی که من بخاطر این ادم دارم این کارها رو انجام میدم،حتی خودش تشویقم کرد برم باشگاه). و گفت بعد عروسی که خرجمون بیشتر شد اوضاع بدتره. خلاصه که خسته شدم از بس برای خودم هزینه کردم.اینم بگم که سه تا منبع درآمدی داره شوهرم اما چون داره خونه میسازه(رو به اتمامه البته و واقعا خرج زیادی نمونده) انتظار داره من هیچ خرجی نداشته باشم.

به نظرتون من باید چیکار کنم؟؟؟!

خسته شدم بخدا از بس هواشو داشتم و از بس پولامو خرج کردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فردا نه امشب فرار کن فراررررر

توی نامزدی اینه، زیر سقف میخواد چیکار کنه 

به نظر منم اصلا شوخی بردار نیست این قضیه 

نه تنها پول نمیده، اُردم میده😐

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا طلاق نمیگیری

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...