2789
عنوان

سوال دارم

229 بازدید | 24 پست

عاشق نوه عمه مادرم شدم پسر سریه زیر کارمند چکار بکنم کاشی کاری بلده کلی کار بلده من نمی تونم چکار بکنم از خودش خجالت می کشم مامانم خونه خواهرش مهمان میره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول از همه به هیچ عنوان مستقیم نگو دوست دارم مرد ها خیلی آب زیرکان دوم اینکه  دست نیافتنی و خاص بنظر بیا تو چشمش بیا استایل کن  خودت رو جلوش چص نکن  که فکر می‌کنه دوست پسر داری  به حرفاش لبخند بزن   مثلاً  ازش بخواه که برات  یه کارکوچیک انجام بده  مثلاً ناهار می‌خورید بگو ی لیوان آب میدی یا نمکدون رو بدید  مهربون یکم خنک و بامزه. ولی با اعتماد بنفس باشی. ساعت و اکسسوری دستت بنداز خوشبو باش با کاران و حرفات غافلگیرش کن و اینکه اگه رفتید تو رابطه براش ی هدیه کوچیک بهر عمرا بتونه فراموشت کنه

درکل   بخاطر این خودت را حیف نکن رو اهدافت تمرکز کن دختر مستقل ازهمه اینا جذابتره

دنیام دخترم♥️✨

اول از همه به هیچ عنوان مستقیم نگو دوست دارم مرد ها خیلی آب زیرکان دوم اینکه دست نیافتنی و خاص بنظر ...

یعنی چطوری چطوری میگن دوست داره چطور رفتاری مثلا