2777
2789
عنوان

سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 24 پست
اهل دوستی نیست

هرکسی یه راه نفوذی دار شاید از اونایی که کاراسو زیر زیرکی میکنه معلمه یا نظامی ؟

پس جلوش ی دختر خوشگل بانمک و محجوب باش اونایی که تاحالا رنگ پسر ندیدن

دخترام عزیزای دلم❤️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چطوری چطوری میگن دوست داره چطور رفتاری مثلا

اینجور پسرا رو باید اول نه مادرشون زد و یکم باهاشون سنگین و با محبت رفتار کرد ، منظورم این بود اعتدال را رعایت کن آخه گفتی اهل دوستی نیس 

من به همه شک دارم  آیا همه را امتحان میکنند بعد دنبال. دختر آفتاب مهتاب ندیده میگردن

دخترام عزیزای دلم❤️🥺

اول از همه به هیچ عنوان مستقیم نگو دوست دارم مرد ها خیلی آب زیرکان دوم اینکه دست نیافتنی و خاص بنظر ...

چقدر باتجربه ای ماشاللله

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اینجور پسرا رو باید اول نه مادرشون زد و یکم باهاشون سنگین و با محبت رفتار کرد ، منظورم این بود اعتدا ...

این آدم امتحان کردم کمی یخ هست انگار سرد جدی 

اینجور پسرا رو باید اول نه مادرشون زد و یکم باهاشون سنگین و با محبت رفتار کرد ، منظورم این بود اعتدا ...

با مادرش خوبم در حد غریبه هستم براش مهربان خوش اخلاق مادرش

شورا شهر

اصلن رییس جمهور باشه  اینم راه داره  من باید خود طرف رو ببینم تا نظر بدم😂و گرنه مردا بهشون سلام کنی فکر میکنم عاشقشونی  و اینکه همشون یه قفلی دارن 

ای آقا احتمال داره با تو فاصله سنی بالای شیش سال داشته باشه هر چی سن بلاترمخ کردنش سخت تر

دخترام عزیزای دلم❤️🥺

این آدم امتحان کردم کمی یخ هست انگار سرد جدی

این آدم یه نیس نکته سنجه تو شورای شهره پس مرموزه و آنالیز می‌کنه همه چی رو تو باید بدونی بیشتر کجا می‌ره با خونوادش همونجاها گاهی نه همیشه آفتابی شی

دخترام عزیزای دلم❤️🥺