2777
2789
عنوان

خلط پشت حلق بیاینننن

88 بازدید | 12 پست

حدود یکی دو ساله این مشکل رو دارم به همراه بوی بد 

خیلی سخت تخلیه میشه و همیشگیه برام سرم سدیم کلراید هم مصرف میکنم ببخشید وقتیم به سختی تخلیه میکنم سفید رنگ یا بیرنگه چیکار کنم خسته شدم روم نمیشه هیچ جا برم😭😭

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

منم خلط دارم لامصب

یا برا معدس یا سینوزیت داری دکتر رفتی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

منم این مشکل دارم چیزای گیاهی مصرف کن میگن خوب میشه. من حالا نیومدم سرش هی نیت دارم انجام بدم. ما ترشح‌سینوس داریم‌دیگ... سینوزیته. منم خیلی اذیتم‌و‌ اصلااا درنمیاد. ۱۲ ماه سالم هستش

به تو میسپارم غمی که قلبم را میخورد؛  حسین جان(ع) 💔❤️‍🩹❤️‍🔥🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خلط دارم لامصبیا برا معدس یا سینوزیت داری دکتر رفتی

نرفتم حس میکنم دکتر رفتنمم الکیه

رقیب من فقط خودمم...                                               یه روزی به حرفم میرسی!

نرفتم حس میکنم دکتر رفتنمم الکیه

نه برو دکتر داخلی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

منم این مشکل دارم چیزای گیاهی مصرف کن میگن خوب میشه. من حالا نیومدم سرش هی نیت دارم انجام بدم. ما تر ...

شما چیزای گیاهی خوردید خوب بشید کامل؟ 

کلافه شدم نمیدونم چیکار کنم 

منم این مشکل دارم چیزای گیاهی مصرف کن میگن خوب میشه. من حالا نیومدم سرش هی نیت دارم انجام بدم. ما تر ...

اول اینکه در نمیاد ولی به زورم هم در بیاد مگه تمومی داره لامصب؟