2777
2789
نذار تو آب نمک بذاره تورو. تو اونو تو آب نمک برای خودت نگه دار اگه خوشت میاد زندگی عادی رو بکن به ...

منم۲۰ سالمه الان بذارمش توی آب نمک یعنی برم فالوش کنم؟

خوشبخت بشید باهم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۲۰ سالمه الان بذارمش توی آب نمک یعنی برم فالوش کنم؟خوشبخت بشید باهم❤️

نه چرا فالو کنی   فقط یک مدت تحویل نگیرش 

ی لبخند از همسرم و یه بغل از دخترام کافیه من خوشبخت ترین آدم دنیا باشم🥺❤️

منو دوستم باهم رفتیم کافه ایشونم روبه رو ما نشسته بود اونطوری دید

خدا خیلی تو را دوست داشت 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

چطور اخه؟ اگه دوسم داشت اوکی میکرد

عزیزم 

اوکی می کرد 

بعد ها همین تو بودی و بهش می گفتی 

مگر نمی دی پس چرا .... 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان