2821
2789

چقدر سخت

ولش کن عزیزم قبل شما همزمان با شما و بعد شما افرادی مثل شما هستن و همه این احساسات رو تجربه کردیم این آدم مال شما نبوده مطمئن باش خدا بهترینشو توی زمان و مکان مناسب سر راهت قرار میده❤️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

چقدر سختولش کن عزیزم قبل شما همزمان با شما و بعد شما افرادی مثل شما هستن و همه این احساسات رو تجربه ...

بله متوجه هستم ولی واقعا دوست داشتم این یکی دیگه آدم من باشه😭💔حیف شد

فرزند ایران و جان فدای، میهن🦁❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشگلی یعنی تناسب. اجزای صورت. من خودم بینیمو عمل کردم  الان همه با عمل زیبایی چهرشون بهتر میشه غصه چه چیز هوایی رو میخوره شاید خیلی لاغری و فکر می‌کنی شهرت خوب نیس ولی بدون  خدا برات چیز بهتری در نظر گرفتع

دنیام دخترم♥️✨

بله متوجه هستم ولی واقعا دوست داشتم این یکی دیگه آدم من باشه😭💔حیف شد

بهت قول میدم چند وقت دیگه با خودت میگی طرف چیز خاصی هم نبوده🤧😄

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خوشگلی یعنی تناسب. اجزای صورت. من خودم بینیمو عمل کردم الان همه با عمل زیبایی چهرشون بهتر میشه غصه ...

موافقم منم باهاتون ولی فعلا پول عمل زیبایی رو ندارم اگه رفتم سرکار منم عمل میکنم. ن من لاغر نیستم  هیکلم توپر خوبه ولی خب دوستم دیگه خیلی پلنگه ایشالا در آینده یکی بهتر پیدا بشه.

موافقم منم باهاتون ولی فعلا پول عمل زیبایی رو ندارم اگه رفتم سرکار منم عمل میکنم. ن من لاغر نیستم ه ...

پس دیگه غصه نخور 

ببین به پلنگا پیشنهاد میدم چون. تو فکرشون  زودتر میتونن ببرنش به قولی رو تخت🥴

دنیام دخترم♥️✨

بهت قول میدم چند وقت دیگه با خودت میگی طرف چیز خاصی هم نبوده🤧😄

اخه میدونید من از این حرصم میگیره من حتی استوری گذاشتم که صاحب کافه تگم کنه بعد ایشون از استوری اونجا منو فالو کرد بعدش ریپلای لاس های ریز حتی گفت میخواستم پاشم شماره بدم بعد یهو گفت شماره اون دوستتو بده 

عوضی اگه اونو میخواستی چرا منو امیدوار کردی.

پس دیگه غصه نخور ببین به پلنگا پیشنهاد میدم چون. تو فکرشون زودتر میتونن ببرنش به قولی رو تخت🥴

درست میگید الان که اینطوری شد اصلا لیاقت منو نداشت😭🤣ولی هنوز انفالوم نکرده یعنی یه راهی هست یا بیخیالش بشم؟

اخه میدونید من از این حرصم میگیره من حتی استوری گذاشتم که صاحب کافه تگم کنه بعد ایشون از استوری اونج ...

ایشون که نمی‌دونسته شما بهش حسی دارید نباید از کسی انتظار داشته باشید حتی خانواده و اطرافیانتون عزیزم

ایشون که نمی‌دونسته شما بهش حسی دارید نباید از کسی انتظار داشته باشید حتی خانواده و اطرافیانتون عزیز ...

متوجه ام ولی باز ناراحت شدم😭🤣

متوجه ام ولی باز ناراحت شدم😭🤣

عزیزمممم😅اشکال نداره سر خودتو با آدما و کارهای مورد علاقت گرم کن فاصله بگیر همه چی به مرور زمان درست میشه صبر داشته باش💙

درست میگید الان که اینطوری شد اصلا لیاقت منو نداشت😭🤣ولی هنوز انفالوم نکرده یعنی یه راهی هست یا بیخ ...

نذار تو آب نمک بذاره تورو. تو اونو تو آب نمک برای خودت نگه دار  اگه خوشت میاد زندگی عادی رو بکن  به رابطه اینا کار نداشته باش شاید این وسط کیس خوب  پیدا شد 

من خودم  تو  بیست سالگی ازدواج کردم و بهترین انتخاب عمرم بود❤️🧿

دنیام دخترم♥️✨

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز