2777
2789
عنوان

ميشه...؟

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 99 پست
خودمم نسبت به خودم بی تفاوتم  هزارجور دردومرض گرفتم حوصله دکترو ندارم حتی قرصامم نمیخورم کلا ...

ای وای اینجوری نگو ...

چند سالته 

شوهرت چند سالشه 

من 23 شوهرم 27

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اخه بنظرم بچه رو با هر مشقتی هم شده میشه داشت ولی جوونی و عمر رو چی 😔

ن ما ی فامیلامون 23 ساله ازدواج کرده هرررررواری بگی کرده ولی بجه دار نشد

ولی خیلیهای دیگه رو میشناسم ک با وجود بچه خیلی خوشگذرونی میکنن 

ببخشید انقد رک میگم ولی شما خودت دلت پیر شده باید ی فکری ب حال خودت بکنی منم اوایل عروسی گثل شما بودم اما حالا تا خودم دست بکار نشم شوهرم هیچی ب هیچی شمام یکم خودت تلاش کن واسه تفریح

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای اینجوری نگو ... چند سالته  شوهرت چند سالشه  من 23 شوهرم 27

من ۲۵ همسرم ۲۸

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خیر بچه رو به هرمشقتی نمیشه داشت  یه مدت پیش یه خانمی تایپک زده بود ۱۰ساله باردار نمیشه خودشو ...

یعنی بنظرت مردها اول و اخر دوس دارن بچه داشته باشن حتی اگه به ظاهر چیزی نگن ؟ 

همیشه فکر میکنم در حق شوهرمم ظلم کردم 😔

یعنی بنظرت مردها اول و اخر دوس دارن بچه داشته باشن حتی اگه به ظاهر چیزی نگن ؟  همیشه فکر میکنم ...

با این اوصاف شوهرت در حقت ظلم کزده ن شما چون اون کار دستت داده😂😂😂

خدایا شکرت بابت نی نی کوچولومون شکرررر😙😙😙😙
ن ما ی فامیلامون 23 ساله ازدواج کرده هرررررواری بگی کرده ولی بجه دار نشد ولی خیلیهای دیگه رو میشناس ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم راس میگی خودمم با فکر هدر رفتن جوونیم افسرده شدم

بچه همینه دیگه اگه قرار باشه اذیت نداشته باشه میشه آدم بزرگ

تا 3،4 سالگیش یکم سخته تا خودش کم کم کاراشو انجام بده تایمت آزادتر میشه

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
یعنی بنظرت مردها اول و اخر دوس دارن بچه داشته باشن حتی اگه به ظاهر چیزی نگن ؟  همیشه فکر میکنم ...

نمیدونم 😐

من ۳سال بعد بچه اوردم 

پشیمونم  خیلی زیاد

دیشب دوتاشون همزمان گریه میکردن شوهرم داد زد

این چه زندگیه گ‌.و.ه.ی.ه ما داریم 😖

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
با این اوصاف شوهرت در حقت ظلم کزده ن شما چون اون کار دستت داده😂😂😂

اخه وقتی فهمیدم باردارم 3هفتم بود ... اونم خیلی کفت بندازش ولی ننداختم 

بهضی شبا که پسرم دیر میخوابه و اونم خوابش میاد و نمیشه رابطه داشته باشیم شاید 1بار در ماه پیش بیاد ... میگه ااااه نه چیزی از پدر بودن میفهمم نه زناشویم .. خیلی غصه میخورمو میگم کاش به حرفش گوش کرده بودم 

نمیدونم 😐  من ۳سال بعد بچه اوردم  پشیمونم  خیلی زیاد دیشب دوتاشون همزمان گریه میک ...

شوهره منم شاید 1بار توی 2ماه پیش بیاد نشه رابطه داشته باشیم اونشبو جوش میاره میگه نه از پدر بودن چیزی میفهمم نه رابطه زناشویی 

اخه شوهره من اینحرفو بگه و شوهره شما بعده 3سال اینو بگه پس فرقشون چیه

بچه همینه دیگه اگه قرار باشه اذیت نداشته باشه میشه آدم بزرگ تا 3،4 سالگیش یکم سخته تا خودش کم کم کا ...

میدونی پسرم اذیت کنه خیلی بد نیس 

فقط پرت میکنه زیاد و بیرون نق میزنه

عزیزم قطعا روزایی که گذشته هرگز برنیمگرده. گذشته رو ول کن.
حالا هم خدا یه بچه خوشگل بهت داده ، خدا رو شکررررر . ولی با اومدن بچه خودتو دور از جون فلج نکن. خب روش زندگی با بچه یکم عوض میشه. اولویت های زندگیت همش عوض میشه.ولی با بچه هم میشه بیرون رفت ، رستوران رفت، پارک رفت و تفریح کرد. با بچه هم میشه خوشگل و شاد و خوش پوش باشی و به خودت برسی. بچه رو بهوونه نکن یه تلنگر به خودت بزن.
خیلی جووونی از الان داری نق پیری میزنی؟!!! اصلا از اون حرفت در مورد سقط خوشم نیومد...نشنیده میگیرم