2777
2789
عنوان

بعضی تاپیک ها

80 بازدید | 8 پست

که میبینم میگم واقعا چقدر ادمای مزخرفی تو دنیا هست مثلا یه نفر نوشته بودنامزدم گفته شما نمیتونید جهیزیه بخرید و فلان 

شما نمیتونید خرج دربیارید 

ولی واقعا این حرفا چیه که به هم دیگه میزنید واقعا تو این دوره زمونه باید هوای همو داشته باشیم حالا یکی جهیزیه ساده میاره یکی پرتوقع 

ازکسی توقع نداشته باشیم

هم دخترا هم پسراا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسر که وظیفه داره خرج زندگی رو بده هرچی دختر کم توقع دیدم شوهرش قدرشو ندونسته 

ولی جهاز و سیسمونی انچنانی از دختر خواستن رو اصلا قبول ندارم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

پسر که وظیفه داره خرج زندگی رو بده هرچی دختر کم توقع دیدم شوهرش قدرشو ندونسته ولی جهاز و سیسمونی انچ ...

وظیفه دارد ولی خدایی چند سال باید کار کند تا خونه بخرد ؟ خونه ها از چند میلیارد شروع میشن تا به بالا. دختر ها هم شاغل باشن جهیزیه رو خودشون تهیه کنند که بارش رو دوش پدر و مادرش نباشد

خدا با ظالمان نیست . از خدا مایه نزار.

وظیفه دارد ولی خدایی چند سال باید کار کند تا خونه بخرد ؟ خونه ها از چند میلیارد شروع میشن تا به بالا ...

بدون خونه هم نمیشه زندگی کرد اجاره بها هم خیلی بالا رفته الان مستاجرها همین خونه ای که نشستن رو نمیتونن تمدید کنن مجبور به حاشیه نشینی میشن و بعد اجاره همون خونه حاشیه رو هم نتونن بدن چی میشه؟ اجاره بها بالاتر و بالاتر میره

من با جهیزیه انچنانی مخالفم ولی دخترا هم این جوری نیست که راحت کار پیدا کنن این قدر امار بیکاری تو کشور بالاست وضع اشتغال داغونه کلی دختر فوق لیسانس دیدم کار گیرشون نیومده الانم که خیلی جاها از دختر انتظارات نامشروع دارن واسه استخدام و معشوقه میخوان نه کارمند وضع دخترا واسه کار کردن از پسرا هم بدتره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏