2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 21045 بازدید | 3166 پست
سلام عزیزم منم قبلا گرفتمدو سه روزه رژیممو فست ۱۶.۸ میگرفتمولی کاهشم همون اندازه رژیم بدون فستم بود ...

مرسی ک گفتی گلم

اره واقعیتش منم خیلی اذیت شدم

ترجیح میدم با ورزش پیش برم

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

نوش جونـاره عزیزم واقعا تاثیر دارهشک میده ب بدن عالی میشه کاهشت

شاید الان چون شیر میدم برامخیلی سخته امروز نتونستم سریع صبحونه خوردم

انشالله شرایط بشه بازم میرم ولی خب ورزش برام راحت تره اگه وقت کنم😂😂

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی ک گفتی گلم اره واقعیتش منم خیلی اذیت شدم ترجیح میدم با ورزش پیش برم

شما چون شیرم میدی نگیر باید چیزایه مقوی بخوری که نی نی بهش شیره مقوی برسه دیگه فست بگیری چیزی نخوری ۱۶ ساعت نی نی چه شیری میخواد بخوره پس

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

شما چون شیرم میدی نگیر باید چیزایه مقوی بخوری که نی نی بهش شیره مقوی برسه دیگه فست بگیری چیزی نخوری ...

اره واقعا متوجه شدم اذیت بود اونم

دیگه نمگیرم تا یکم بزرگتر بشه

مرسی گلم🌹🌹

شاید الان چون شیر میدم برامخیلی سخته امروز نتونستم سریع صبحونه خوردم انشالله شرایط بشه بازم میرم ولی ...

خب فست ۱۲ساعته بگیر

خخخ اوکی

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

خب فست ۱۲ساعته بگیر خخخ اوکی

اره اون میشه اکثرا هستم تا موقع صبحونه😂😂

سلام دوستان من خواهر خزان نارنجیم اکانتش تعلیق شده و ۵ شنبه ی دیگه آزاد میشه گفت که بهتون اطلاع بدم ...

سلام

خدا خیرت بده که خبر دادی ازش.

دیگه داشتم با خودم کلنجار میرفتم که به مامانتون پیام بدم.. خیلی نگرانش بودم...

مرسی عزیزم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مرسی ک گفتی گلم😘😘 واقعا سخته مخصوصا من فقط منتظرم صبح بشه صبحونه بخورم از بس تا صبحشیر میدم ضعف می ...

منم یه دوره سر دخترم رژیم گرفته بودم اما تو شیردهی اون اذیت شد برای همین ولش کردم. حواست باشه این دو سال شیردهی مهمترین سالهای سلامتی کوچولوت برای آینده هستش

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ممنون از راهنماییت حتما رعایت میکنم . من مشکل افت قند و الرژی به پروتئین زیاد دارم متاسفانه بخاطر هم ...

سلام عزیزم کجایی

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷9

منم یه دوره سر دخترم رژیم گرفته بودم اما تو شیردهی اون اذیت شد برای همین ولش کردم. حواست باشه این دو ...

دقیقااا گلم

مخصوصا که بیشتر چیزای مفید رو حساسیت داره و نمیتونیم بخوریم

ممنونم مهربون😍

دوستان گلم روزتون مبارک 😍😍

سمیراجون میدونم میبینی روزت مبارک😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اره اون میشه اکثرا هستم تا موقع صبحونه😂😂

یکم یکم زیادش کن بکنش ۱۲ساعت بعد ۱۲ونیم

تا برسه۱۴یمدت ۱۴بگیر بعد دوباره زیادش کن

اونم هفته ای دوبار فقط

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام، شب خوش و روزتون مبارک ورزشکارا
صبحانه: گلابی
ناهار: مویز
شام: سبزی خوردن، قیمع، بادمجان سرخ شده ، نان تافتون ،مویز
میان وعده ها: قیسی، سیب
کالری دریافتی:499
کالری سوزانده:181پیاده روی
کالری مجاز:500
میزان آب:3لیوان

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یکم یکم زیادش کن بکنش ۱۲ساعت بعد ۱۲ونیمتا برسه۱۴یمدت ۱۴بگیر بعد دوباره زیادش کناونم هفته ای دوبار فق ...

باشه عزیزم حتما🌹🙏🏻

یکم یکم زیادش کن بکنش ۱۲ساعت بعد ۱۲ونیمتا برسه۱۴یمدت ۱۴بگیر بعد دوباره زیادش کناونم هفته ای دوبار فق ...

سلام گلم

صبحونه نان تافتون گردو پنیر

ناهار لوبیا پلو ترشی

میانوعده حلوا شیر عسل نصف پرتقال

شام تافتون خوراک سیب زمینی قارچ

میانوعده شیر موز شیرینی کوچیک

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۴۰۰

ورزش✅