2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 21143 بازدید | 3184 پست
سلام ممنونم عزیزم💜کاهش وزن شما هم مبارک🌹

ممنون گلم😘❤️😍

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من خواهر خزان نارنجیم اکانتش تعلیق شده و ۵ شنبه ی دیگه آزاد میشه گفت که بهتون اطلاع بدم ...

سلام خواهر خزان جان، خوشبختم و ممنون از اطلاع رسانی تون، نگرانش بودیم.

خزان جان منتظریم بیای غافلگیرمون کنی با کاهش وزنت😘

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

@خزان_نارنجی @فرفرری سلام عزیزان گزارشم

امروز یک ساعتم اذری رقصیدم خیس عرق شدم

صبحانه:نیمرو لواش

ناهار:پلو کوبیده دوغ

عصرونه:کیک خونگی نیمچه رژیمی نارنگی انار

شام:اب گوشته مرغ سنگک دوغ

مصرفی:۱۴۴۱

مجاز:۱۴۴۰

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

سلام دوستان من خواهر خزان نارنجیم اکانتش تعلیق شده و ۵ شنبه ی دیگه آزاد میشه گفت که بهتون اطلاع بدم ...

سلام قشنگم ممنون از اطلاعت😘🌹

من یمدتیه اب نمیخورم دوباره🤦🏼♀️

سلام عزیزم

💃🏻روز هزارتایی و بدون نون و برنج به جبران چند روز غیبتم💃🏻

تو گهواره تعریف فست۱۶.۸. و۱۴.۱۰زیاد شنیدم گفتم امتحان کنم ببینم میتونم یا نه از دیشب ساعت ۱۰ هیچی نخوردم تا ۲ظهر

واقعا خوبه؟ تاثیر داره؟ راستش یکمسخت بود برام زیادگشنم شد میخوامببینم میارزه یا نه

دوستان تجربه دارین بگین لطفا

من شیر میدم فست ندارم فقط بخاطر اثر بهتر میخوام تحمل کنم🙃😁

ناهار. شام. خوراک فیله مرغ.هویج. بامیه.سیب زمینی رب انار

میانوعده انجیر خشک. توت خشک. سیب. خرما.تخمه.حلوا

ورزش✅

دمنوش چای سبز✅

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

ممنونم مهربون🌹🌹

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن اولیه ۶۶/۵۰۰ وزن فعلی۶۰/۹۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏

سلام، شب خوش

صبحانه: خرما، نان سنگک ، سیب زمینی پخته

ناهار: نان سنگک ، سیب زمینی پخته، نیمرو،ماکارونی

شام: سبزی خوردن، قیمع، بادمجان سرخ شده ، نان تافتون

میان وعده ها: کاهو،خرما

کالری دریافتی:1136

کالری سوزانده:184پیاده روی

کالری مجاز:1240

میزان آب:5لیوان

سلام عزیزم 💃🏻روز هزارتایی و بدون نون و برنج به جبران چند روز غیبتم💃🏻تو گهواره تعریف فست۱۶.۸. ...

راستش من چند وقت گرفتم همراه با کالری شماری اما آنقدر که تعریفش رو میکنند تأثیر ندیدم انگار بدن تو فاز قحطی میره حالا اگه دوستان دیگه تجربه متفاوتی داشتند بیان بگن. استفاده کنیم.

راستش من چند وقت گرفتم همراه با کالری شماری اما آنقدر که تعریفش رو میکنند تأثیر ندیدم انگار بدن تو ...

سلام عزیزم منم قبلا گرفتم

دو سه روزه رژیممو فست ۱۶.۸ میگرفتم

ولی کاهشم همون اندازه رژیم بدون فستم بود دیدم فقط اذیت میشم دیگه نگرفتم

سلام گلم من اومدم👯♀️صبحونه دو کف دست بربری پنیر خامه ای ناهار باقالی پلو با گوشت ترشی میانوعده گز🙈 ...

سلام خوش اومدی عزیزم

نوش جونت

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

سلام عزیزم 💃🏻روز هزارتایی و بدون نون و برنج به جبران چند روز غیبتم💃🏻تو گهواره تعریف فست۱۶.۸. ...

نوش جونـ

اره عزیزم واقعا تاثیر داره

شک میده ب بدن عالی میشه کاهشت

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

راستش من چند وقت گرفتم همراه با کالری شماری اما آنقدر که تعریفش رو میکنند تأثیر ندیدم انگار بدن تو ...

مرسی ک گفتی گلم😘😘

واقعا سخته مخصوصا من

فقط منتظرم صبح بشه صبحونه بخورم از بس تا صبحشیر میدم ضعف میکنم

امروز نتوسنتم واقعیتش