2777
2789
عنوان

🤾رکورد سلامتی🤾

| مشاهده متن کامل بحث + 20241 بازدید | 3076 پست

سلام 

صبحانه تخم مرغ ابپز کدو حلوایی 

میان وعده بادام بیسکویت ترد کدو حلوایی 

ناهار برنج خورشت قیمه ترشی گل کلم 

میان وعده نان خشک پرو پنیر نان خرمایی کدو حلوایی و به پخته

شام سینه مرغ سرخ شده خیار شور گل کلم

مصرفی۱۰۵۵

این دو روز کم بستم هم جای فردا ک احتمالا خراب میکنم هم فست اگ تونسم یکشنبه فست میگیرم

@خزان_نارنجی@فرفرری‍ 

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@خزان_نارنجی‍ @فرفرری‍ سلام عزیزام گزارشمصبحانه:ارده شیره+بربریناهار:خورشت لوبیا سبز با مرغ+پلو بدون ...

سلام عزیزم

نوش جون

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام صبحانه تخم مرغ ابپز کدو حلوایی میان وعده بادام بیسکویت ترد کدو حلوایی ناهار برنج خورشت قیمه ترش ...

سلام نوش جونت

خوب کردی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ها راستی یادم نبود نمیتونی تخم مرغ بخوریکلا پروتئین خیلی خوبه سینه مرغ جو جو پرک قارچ

اره تلاش میکنم چیزای دیگه بخورم 

صبحونه  سنگک کله پاچه

ناهار ابگوشت گوشت کوبیده  ترب سنگک  

میانوعده بلال خرما گلابی سیب

شام عدسی سنگک 

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی۱۵۰۰

ورزش✅

یکی دو روز نیستم میرم مسافرت پیش مامانم 

رژیم پر🙃👯‍♀️ 

دور از چشم همه سعی میکنم رعایت کنم😂

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

اره تلاش میکنم چیزای دیگه بخورم صبحونه سنگک کله پاچهناهار ابگوشت گوشت کوبیده ترب سنگک میانوعده بل ...

عزیزم نوش جونت

خوش بگذره

پرخوری نکن حیفه ها

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

عزیزم نوش جونتخوش بگذرهپرخوری نکن حیفه ها

چشم عزیزم 

حواسم هست🌹🌹

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

سلام به همگی

صبحانه :فست بودم

پایان فست:۱ پرتقال متوسط یک ق غ پنیر محلی(شیرازه)

ناهار:۲عدد سیب زمینی آب پز

شام:۲۰ ق غ کته کم چرب ۵ ق ته دیگ برنج( میدونم نباید میخوردم ببخشید😶💔)

میان وعده ها:یک لیوان آب پرتقال تازه

مصرفی:۱۱۰۷

مجاز:۱۲۶۰

سوزانده:۲۶۰( هوازی و قدرتی)

@خزان_نارنجی @maryam_fa76

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

سلام به همگی صبحانه :فست بودم پایان فست:۱ پرتقال متوسط یک ق غ پنیر محلی(شیرازه)ناهار:۲عدد سیب زمینی ...

نوش جونت عزیزم اگه فست ۱۶ ۸ میگیری که شروعت باید با پروتئین باشه مثل تخم مرغ آب قلم عدسی بدون نون

وعده دومت نصف بشقاب سبزیجات بقیش پروتیین و کربوهیدرات وعده آخر هم فقط پروتیین و فیبر

میان وعده هم آب میوه نخور فقط قند داره خود میوه بهتره

اینا رو من خودمم دارم رعایت میکنم 🫠

⭐⭐ پشتیبان گروه ۲ ستاره⭐⭐ وزن شروع ۸۰ وزن هدف ۶۵ وزن فعلی ۷9

نوش جونت عزیزم اگه فست ۱۶ ۸ میگیری که شروعت باید با پروتئین باشه مثل تخم مرغ آب قلم عدسی بدون نون وع ...

ممنون از راهنماییت حتما رعایت میکنم . من مشکل افت قند و الرژی به پروتئین زیاد دارم متاسفانه بخاطر همین با میوه شروع میکردم که قندم نیفته ولی با پروتئین شروع میکنم دیگ😍💝

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

سلام به همگی

سمیرا جون من از دوشنبه تا پنج شنبه حسابی رژیمو خراب کردم وحسابی خوردم نمیدونم چرا همش گشنم بود ودل ضعفه داشتم اصلا سیر نمیشدم فکر میکنم به خاطر این بود که پریود شده بودم وآزمایش خون داده بودم واینکه یه اتفاقاتی توی زندگیم افتاد که باعث استرس وعصبی شدن وناراحتیم شد برای همین اصلا هیچ کنترلی روی اشتهام نداشتم اما پنج شنبه فست 16/8 گرفتم وخداروشکر موفق بودم وتونستم حسابی رعایت کنم وکالری مجاز مصرف کردم امروز هم دوباره فست گرفتم گفتم بدنم عادت کنه وبتونم رژیم بگیرم که دوباره گند نزنم عزیزم @خزان_نارنجی

گزارش روز پنج شنبه فست16/8

ساعت سه بعدازظهر: تخم مرغ آبپزوگوجه وخیارشوروکاهو ولیموترش وپنیر کیبی

ساعت هفت شب: دل مرغ کبابی

ساعت ده شب: کوکو سبزی

میان وعده ها: خرما موز پرتغال

کالری مجاز1900

کالری مصرفی1900

@خزان_نارنجی

سلام، گزارش روز پنجشنبه
صبحانه: نان تست و لواش،شیره انگور، پنیر لاکتیکی، خرما، سیب
ناهار: فلافل،نان بربری، سبزی خوردن، به
شام: ژامبون مرغ، نیمرو، نان سنگک
میان وعده ها: به، لیمو شیرین، پرتقال، نارنگی،شیر کم چرب، سویق، خرما، آجیل بوداده،گلابی
کالری دریافتی:1236
کالری سوزانده:180پیاده روی
کالری مجاز:1240
میزان آب:5لیوان

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!