2777
2789
من واقعا باید تحملش کنم طلاق بگیرم خانوادم دق میکنن

بایدی در کار نیستتتتتت ـفکر کن وسایلو  برای خونه نویی پدر و مادرت؛ بس کن دیکگه انقدر خود تحقیری رو. ازدواج باید برای خودت و خانواده ت ارامش بیاره. اما تو داری میبینی با سر داری میری تو چاه پر از پشگل گاووو. اما یازم میخوای بری. ازدواج اشتیاه تو نه تنها به ارامش خودت وخانواده ت گند میزنه که دیگه نسلی که از توو این قرمساق به وجود میان هیچ ارامشی نخواهند داشت.. اگر دلت مبخواد دختر اینده مثل خودت ترسو بار بیاد و تو سری خور. پسرت هم مثل این قرمساق بد دهن و لات و دست هرزه. یفرما برو جلووو ـ. ما هر چقدرم بگیم باز میگی نه نمیشه نمیتونم ــاین نمیشه و نمیتونم تو ذهن خودته وگرنه میتونی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام دق میکنه😭

ولمون کن باباا.. اهه چقدر سست عنصری بابات نگزان نباش هیچیشششش نمیشه.. مگه حرف مزدم وتجبه یا خوشبختی دخترشش. ـبس کن دیگه الان تکلیفت معلوم بشه بهتر از اینکه تا عروسی کنی و تا اونا عمر دارن هر روز زجر کش بشن که سر دخترشون داره چه بلایی میاد.. نمیتونم نمیشه برای شیطانه نه برای اشرف مخلوقات.. برای مزدم مکه عروسی میکنی.. جنازه تو بیاره پزت کنه جلو در خونتون بهتره یا خودت با پای خودت برگردی خونه الان؟! 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ولمون کن باباا.. اهه چقدر سست عنصری بابات نگزان نباش هیچیشششش نمیشه.. مگه حرف مزدم وتجبه یا خوشبختی ...

منم دلم طلاق میخاد ولی بابام خون دل خورد تا من خوشبخت بشم

منم دلم طلاق میخاد ولی بابام خون دل خورد تا من خوشبخت بشم

ولی الان نیستی؟؟ اینکه جهازتو جور کنه تضمین خوشبختیت نیست. به سال نکشبده هم جنازه تو بر میگزدووه هم کل جهازتو له فنا میده تت کم بیاره مرتیکه میفروشه

بابام طلاق براش مساوی با مرگه انقد ک حساسه

نیست. حرفشو میزنه عزیزم. امشب برو بگو من نمیخوامش. اگر میخواهید باهاش ازدواج کنم باید از رو جنازه م رد شید 

من موندم چیکار کنم با این زندگی

دندون لقو بکن بنداز دور 

من موندم چیکار کنم با این زندگی

درخواستتو قبول کردم