2777
2789

این از الان بخاطر فشار مالی می زنه فردا روزگار تقی به توقی چنان میزنه بدا با بچه مجبوری برگردی الان بابات مهم نیست براش مطمئنی بدا رات بده، بمونی هم میشی یه آدم افسرده ، بفکر خودت و آینده خودت باش، با اخلاق این مرد قطعا نمیتونی یه همسر و یه مادر شاد باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این از الان بخاطر فشار مالی می زنه فردا روزگار تقی به توقی چنان میزنه بدا با بچه مجبوری برگردی الان ...

من واقعا باید تحملش کنم طلاق بگیرم خانوادم دق میکنن

اینو خانواده من نمیتونن درک کنن

از الان هر تلاشی برای زندگیت می‌تونی بکن فردا که رفتی زیر یه سقف دیگه کاری از دستت برنمی‌آید جلوی ضررو از هر جا بگیری منفعته این زندگیته اینقدر منفعل نباش

از الان هر تلاشی برای زندگیت می‌تونی بکن فردا که رفتی زیر یه سقف دیگه کاری از دستت برنمی‌آید جلوی ضر ...

اگه بگه طلامو بگیر نمیخام بفروشیم اینجوری میسوزه می‌فهمه نباید دیونه بازی دربیاره

مامان بابام گناه دارندلم میسوزه براشون با هزار تا وام و قرض جهیزیه خریدن برام💔

دلت برای خودت بسوزه.اول و دوم باید دلت بسورع برای پدر و مادرت  این ادم تعادل رفتاری نداره. اللن خودت برگردی فردا روز بهتر از اینکه که یا جنازهت برگرده یا با دوتا بچه تو بغل..مادر و پدرت اللن غصه ی کمتری میخورن.اما اگر ازدواج کنی هر روز غصه ی دخترشونو میخثرن که داره کتک میخوره ..... جهازتم نگه میداری برای کسی که لیاقت دامادی تو و خانوادت ت رو داره نه هر بی سر پای بی خانواده ای. اللن کاری نکنی مجوز دادی به مرتیکه بلای بدتر سرت بیاره و حتی نزاره خانواده ت رو ببینی ـاللن کاری نکنی مجوز دادی مثل برده.  کیسه بوکس باهات برخورد کنه.. کسی که تو دوره عقد اینجوریه با عروسی درست نمیشه صد برابر بدتر میشه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

عزیزم بنظرم جداشون اخه تو عقد گکی زنشو میزنه تو توی زندگی همه قرار کتک بخوری فایده نداره 

بعدشم طلا برای عروسی کسی نمی‌فروشه حالا واسه خرید خونه و زمین بود یه چیزی 

ما بحث تو زندگی داریم خیلی زیاد مشکلات مالی ولی فحش و کتک حتی بلند کردن صدا نداریم 

بنظرم فکرکن بعد تصمیم بگیر 

تا آخر عمر میخای کنارش باشی 

اسمش با خودشه؛ نامزد، داوطلب برای انجام مسئولیت ویا کاری!! باید در شرایط مختلف تست بشه، حالا ممکنه پذیرفته بشه و ممکنه رد بشه!!!

خوشحال باشید که همین امروز نشون داد خود واقعیش رو...

به امید تغییر با آدم‌ها ارتباط نگیرید!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.