2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست
نمیدونمولی سنت خیلیی کمه و جای پیشرفت خیلیی زیادی داریحیف نکن خودتو

😭😭😭😭کار دولتی نیست ک 

کسی نمیاد بهم بگه ک خانم محترم برو بشین پشت باجه (شوهرم اینطوری میخواد)

دیشب کلی دعوا کرد باهام ک دستیار دندان پزشک بده و.....

طوری رفتار میکنه انگار براش کسر شعنه

😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭کار دولتی نیست ک کسی نمیاد بهم بگه ک خانم محترم برو بشین پشت باجه (شوهرم اینطوری میخواد)دیشب ...

بشین برای ازمون استخدامی بانک بخون

این هنه راه هست

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بودم دفتر بیمه بودم خیلیییی هم کارم خوب بوو

خب عزیزم وقتی شما قبل ازدواج شاغل بودین باید شما رو همونجوری بپذیره

اصلااااا راضی نشین که تو خونه بمونین چون افسرده میشین

شما فرض کنین ۲۰ سال بخواین از صبح تا شب فقط تو خونه باشین که چی

خب عزیزم وقتی شما قبل ازدواج شاغل بودین باید شما رو همونجوری بپذیرهاصلااااا راضی نشین که تو خونه بمو ...

🙂🙂🙂🙂🙂🙂دیوننهههههههههههه شدم

عزیزم دستیار دندان پزشک بده اخه؟

😇

گند بزنن به ازدواج😂

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.