2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست
بیرون رفتن با شوهر کنسل نکنید لطفا

میرم ولی مثل قبل حوصلش رو ندارم

مثلا اگ قبلا هفته ای 5 بار میرفتم شبا دور دور 

الان هفته ای ۲ بار یا ۳ بار میرم 

حوصله ندارم حاضرشم برم بیرون نکبت اعتماد بنفسم رو  گرفته

😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جنگ اول به از صلح اخر.چون از اول شاغل بودی نمیتونه کاری بکنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

جنگ اول به از صلح اخر.چون از اول شاغل بودی نمیتونه کاری بکنه

حوصلش رو ندارم😭😭

انوقت برمیگرده میگ من دوست ندارم هرکاری بری و برام،کسر شعنه 

معلمی و پرستاری کارمند بانک و.......ک نمیتونم بشم من

😇

همیششش همینه همیشه دنبال بهونه بود بال و پرم رو بچینه

عزیزم شوهرت بهونه داره میاره میدونه کار دولتی بهت نمیدن میگه من فقط همین کارارو قبول دارم شماعم یا جدی باهاش صحبت کن و بگو من میخام برم سر کار یا عادت کن دیگه این چند وقتو بشین فیلم ببین کتاب بخون اگه دوست نداری کلاس بری از دوران ازدواجتم لذت ببر برو بیا بگرد بعد که بچه بیاری اصلن حوصلت نمیره دیگه ولی برای خودت میگم سعی کن سر کار بری پول در آوردن خیلی خوبه 

حوصلش رو ندارم😭😭انوقت برمیگرده میگ من دوست ندارم هرکاری بری و برام،کسر شعنه معلمی و پرستاری کارمند ...

پس میخوای چکار کنی؟ دو تا راه بیشتر نداری یا بمونی خونه یا بری سرکار.حرفهاش همه بهونست میخواد کلا سرکار نری

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

عزیزم اگر سرکار هم نمیری برو کلاس های آزاد هنر داشته باش

چه کلاسی برم گلم زبان خوبه؟

هنر ک ارایشگتری بند و ابرو صورت   وکس به طور حرفه ای بلدم حتی دیگ ارایشگاهم نمیرم خودم اصلاح میکنم

بافتنی هم بلدم عروسک های گوگولی میبافم و دستکش و اسکاج و .......

اشپزیمم خوبه 

کلاس چی برم

دوست دارم برم شنا ترس ار عفونت دارم

😇

پس میخوای چکار کنی؟ دو تا راه بیشتر نداری یا بمونی خونه یا بری سرکار.حرفهاش همه بهونست میخواد کلا سر ...

دقیقا نمیخواد  برم 

نمیدونم چیکار کنم 

پیش خودش مغازه هم نمیزاره برم 

میگ تو بازار مردها هیزن

😇

دقیقا نمیخواد برم نمیدونم چیکار کنم پیش خودش مغازه هم نمیزاره برم میگ تو بازار مردها هیزن

ببین عزیزم

اون از اول مشکلی نداشته با کارکردنت الان داره دبه میکنه، نباید کوتاه بیای وگرنه بعدا هم هرکاری بخواد باهات میکنه.اگه با کار کردنت مشکل داشت باید همون اول میگفت الان حق نداره جیک بزنه و زور بگه،فکر میکنی سرکار بری فوقش چیه،چند روزی دعواست و بعد مجبوره کوتاه بیاد

مشاوره اگت میاد اول باهم برید مشاوره (مشاور خوب) اگه نیومد کار خودت رو بکن