2777
2789
قطعا اگه میتونستم کاری کنم که با بحث کردن پیش نمیرفتم با شما انسان نماها من آدمی نیستم که توهین کنم ...

بله باید جوری رفتار کرد که شایسته شماست. انسان نما شمایید که دیگران رو قضاوت میکنید و فکر میکنید زمین فقط برای ادم هاست.

اونجایی که گفتید مگه آدم میتونه تو جنگل زندگی کنه باید بگم انسان از اول توی جنگل زندگی میکرده و پس از میلیون ها سال تمدن و پیشرفت به اینجا رسیده. حتی حیوانات هم همینطور.

این سگها و گربه های بومی که توی خیابون ها میبینید و خودتون بهشون میگید (خیابونی) یا (ولگرد). هزاران ساله که توسط انسان ها اهلی شدن. پرنده ها هم همینطور. خوی وحشی خیلی از حیوانات از بین رفته و اهلی شدن.اون ها دیگه برای زندگی به ما نیاز دارن چون اون ماییم که اهلیشون کردیم. اگر کمی مطالعه میکردید خیلی بهتر میشد.

حتی بعضی مستند ها خیلی به پر شدن مغز پوک و توخالی شما کمک میکنه.

بله درسته🙏من دو تا پسر کوچولو دارم اونا خیلی دوست دارن ، ولی خودمم دو دلم بخرم یا نه

و اینکه گفیتد پسر هاتون هم خیلی دوست دارن.انشاالله همیشه شاد و سلامت باشن ولی خیلی مراقب رفتار دردونه هاتون با پرنده زبون بسته باشید. ممکنه کنجکاو بشن و دم پرنده بگیرن یا اذیتش کنن.

حتما بهشون رفتار با حیوان رو یاد بدید تا یه وقت پرنده یا حیوانات دیگه رو اذیت نکنن.🙏🏻

خودم شخصا خیلی تو خیابون ها دیدم که پسر بچه ها گربه ها رو میترسونن یا گلد میزنن بهشون. متاسفانه چون سنی ندارم نمیتونستم کاری بکنم ولی شما فرهنگ سازی بکنید🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان