صدبار_ترکیدههه مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6555 عنوان چرا بعضیا فکر میکنن همه بهشون حسودی میکنن 519 بازدید | 60 پست در صورتی ک من ب عنوان ی دختر هيچوقت تابحال تجربه نکردم کسی بهم حسودی کنهحتی تابحال ندیدم یکی ب یکی دیگه حسادت کنه پس چرا خانومای اینجا اکثرا میگن ما کلی حسود و دشمن داریم😭😂یعنی من مشکل دارم ک نمیفهمم؟ 1404/05/28 | 11:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صدبار_ترکیدههه مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6555 چون خودشون حسودن همون مثال کافر همه را ب کیش خود پندارد🥲
taravattt عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1332 من تجربه داشتم با اینجور ادما که میگن همهدحسودن اینا به شدت خودشون حسودن فقط ازشون فاصله باید گرفت
قندعسل عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 24303 حتما آدم سمی دورت نبودهیا دقت نکردی یه عده یه چیزایی میگن ادم شاخ درمیارهمقلا یه سری جاریم گفت خوش به حالتون زود خونه خریدین ما 7 سال طول کشید خونه خریدیم ( خونه ای که ما خریدیم 60متر بوده خونه ا که اونا خریدن 400متر)
گارگامل_ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 9390 حسودی از چشم اداما و لحن حرف زدنشون مشخصه تو کافیه فقط یکم خوشگل تر باشی یا یکم نمره هات از همکلاسیت بالاتر باشه اون موقع خودت از شدت حسادت تعجب میکنی تازه اینایی که مثال زدم ابتدایی ترینشه سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.
چابا_کرالیجسی عضویت: 1403/08/02 تعداد پست: 1769 حتما آدم سمی دورت نبودهیا دقت نکردی یه عده یه چیزایی میگن ادم شاخ درمیارهمقلا یه سری جاریم گفت خوش ب ... دقیقا هوش هیجانی بالا میخواد درک احساسات طرف مقابل
صدبار_ترکیدههه مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6555 من تجربه داشتم با اینجور ادما که میگن همهدحسودن اینا به شدت خودشون حسودن فقط ازشون فاصله باید گرفت دقیقا منم الان ک فکرشو کردم یادم اومد یکی از دوستام همیشه میگه من کلی حسود دارم از فامیل تا دوست و آشنا بهم حسادت میکننولی خودش همیشه موفقیت بقیه رو مسخره میکنه و انگار بهشون حسادت میکنه ، با همه هم مشکل داره حتی با کسایی ک ندیدشون
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96979 نمیدونممن جوون بودم ساده بودم متوجه نمیشدمبه مرور رفتارها و برخورد ها رو فهمیدمبعضی وقتا حتی نمیفهمیدم این حرف یا رفتار عحیب طرف مقابل از چی ناشی میشه البته همش بعد سالها بعد ازدواح فهمیدممجردی که اصلا چون رفتاری زیاد برام تکرار نمیشد فراموش میکردم
fereshteh_mis عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 2536 همون مثال کافر همه را ب کیش خود پندارد🥲 جاری من هی به بقیه میگفت که من بهش حسودی می کنم خودم از تعجب شاخ درمیاوردم چی میگه😁😁 اونجا که مولانا میگه: هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛ تا هر دو دروغ گفته باشیم
صدبار_ترکیدههه مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 6555 حتما آدم سمی دورت نبودهیا دقت نکردی یه عده یه چیزایی میگن ادم شاخ درمیارهمقلا یه سری جاریم گفت خوش ب ... دقت نکردممثلا من اگ جاریم اینو بگه اصلا اصلا اصلا ب منظور نمیگیرم تازه میگم خواسته از زندگیم تعریف کنه بگه تونستم زود ی چیزی رو بدست بیارم