2777
2789

شرایطم سخته گفتم یا درست کنه یا بمیرم یا حداقل یک آدم خوب نصیبم کنه اما صدام نمیشنوه دعاهام😭😭😭😭🖤🖤

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

به وقتش🥲❤️

وضعیت منم آنچنان خوب نیست اما امید دارم به وقتش یجوری زندگی من و تو رو سرو سامون میده ک باورمون نشه❤️❤️

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برات حمد خوندم

خدایا به این بندت یه نشونی بفرست بدونه همیشه هواشو داری خدایا کمکش کن خدایا دستشو بگیر

خدایا همیشه بخنده

خدایا من میدونم حواست هست

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

برات حمد خوندمخدایا به این بندت یه نشونی بفرست بدونه همیشه هواشو داری خدایا کمکش کن خدایا دستشو بگیر ...

کاش بشه دیگه حس میکنم نیست نمدونم استغفرالله

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

کاش بشه دیگه حس میکنم نیست نمدونم استغفرالله

دارن اذان میدن ان شالله بهترین ها نتصیبت بشه نماز میخونی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

دارن اذان میدن ان شالله بهترین ها نتصیبت بشه نماز میخونی؟

یک زمانی میخوندم فعلا نماز ندارم

الان نماز گاهی میخونم بنده گناه کارم توبه میشکنم آدم نمیشم خاک تو سرم

مطمئن هستم تو این تاپیک کسایی میان که رابطه شون با خدا خوبهدعام کنید لطفاً

توام برام دعا کن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یک زمانی میخوندم فعلا نماز ندارم الان نماز گاهی میخونم بنده گناه کارم توبه میشکنم آدم نمیشم خاک تو س ...

خدانکنه عزیزم به خانمه بود اینجا تاپیک نماز داشت با اون شروع کنید هر روز بخونید نماز نوره مخصوصا اول وقت

این تاپیک

1
5
10
15
20
25
30
35
40