2777
2789

بچها من دوسال با یه گروه از دوستام سرویس مدرسه داشتم، هرنوع بی احترامی بهم کرد

لفظی جوابمو نمیداد بد حرف میزد خونمونو رد میکرد پیامکارو بد جواب میداد یکبار درو رو پام بست زنگ میرد اذیت میکرد و.. 

حالا گفتم امسال بیاید راننده رو عوض کنیم، هیچکس همکاری نکرد، همه میگفتن ما آدم قابل اعتماد نمیتونیم پیدا کنیم(درصورتی که این اقاهم از اول اصلا نمیشناختیم) 

حالا من موندم تک و تنها، همکلاسیام همه رو پرسیدم همه یا پیاده میان یا سرویس دارن

موندم چه خاکی ب سرم بگیرم😭😭😭با اوناهم گفتم نمیرم نمیتونم باز بگم میام(دعوا کردیم سر همین سرویس) 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

برای ما اینجوری بود که موقع ثبت نام مدرسه درخواست می‌دادیم خودشون جور میکردن

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای ما اینجوری بود که موقع ثبت نام مدرسه درخواست می‌دادیم خودشون جور میکردن

از اول مهر میخوام

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

توانشو داری سرویس جدا بگیر چون هرروز با اون آقا ارتباط داری ،باعث میشه روزت و ذهنت درگیر حاشیه بشه ا ...

اخه من با بچها دعوا کردم سر همین سرویس، چجوری بگم دوباره میام

با دوست های تو گروهت ،دوباره و تک به تک حرف بزن ،شاید تونستی نظرشونو تغییر بدی

نمیشه خیلی حرف زدم به دعوا کشید

خب اوایل شهریور درخواست میدن تا مهر جور شده

شهر ما اینطور نیست