2821
2789
عنوان

بومیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 49 پست
طلا که پاکه چه منتش به خاکهمهم اینه خودت و کسایی که شناخت عمیق ازت دارن میدونن چقدر تمیزیآدمای نفهم ...

بخدا تو خانوادم مادرم همیشه میگه تو بچه هام همیشه تو ازهمه تمیز تری مادرم میگه بوی گل میدی همیشه...بچه های خاهرم هرجا بوی عطر و بوی خوب بیاد میگن از طرف منه

خدایا فقط یه نگااااه

بخدا تو خانوادم مادرم همیشه میگه تو بچه هام همیشه تو ازهمه تمیز تری مادرم میگه بوی گل میدی همیشه...ب ...

دقیقا هم همینه که مهمه

همونی که خودت فکر میکنی درسته

بخاطر چیزی که واقعا میدونی هستی و بقیه قضاوتت میکنن هیچوقت خودتو اذیت نکن تا ثابت کنی

آدمای نادون همیشه نادونن

اندیشه ات هرجا رَود وآنگه تورا آنجا کِشد..♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگومرتیکه دست پیشوگرفتی پس نیفتیهروقت نیای خونه بوی گندت خونه روپرمیکنه.لباساتومیشورم بازبوی گندازما ...

بخدا خودم میبرم حمومش میکنم هفته ای یبار در حد نیم ساعت براش کیسه میکشم چون حموم های خودش یک دقیقه ای هستن همیشه بوی پایین تنه وبالا تنه اش میاد

خدایا فقط یه نگااااه

همین دیگ انقد به بوی زیر بغلش گیر ندادی رو سرت گذاشتیش بوی خودشو انداخته گردن تو

اره نمیخاستم دلش بشکنه هرچند بهش میگفتم بد حموم میکنی انگار حموم نکردی اصلا

خدایا فقط یه نگااااه

بنظرم از داروخانه دوتا مام زنانه مردانه بخرید مشکل هر دوتون به راحتی حل میشه . دیگه از بوی گل دادن ل ...

باورکن اگه بینیت رو بگیری زیر بغل من حتی یک درصد هم بونمیده...حودش بو میده..بهش میگم بدحموم میکنی خودتو تمیز نمیشوری میگه من عرق هم کنم بونمیدم درصورتی که بو عرقش حالمو بهم میزنه

خدایا فقط یه نگااااه

ای بابا از دست این شوهربگو خودت بو میدی زاج زیر بغلت بزن من چند ساله میزنم دست هرچی نام و اسپری از پ ...

گلی من همیشه قبل حموم جوش شیرین میزنم یذ ه بونمیدم بعدش 

خدایا فقط یه نگااااه

نه اصلا بونمیومد اون لحظه ..نمیدونم چطور گفت

تقصیر خودمونه انقد رو دادیم به این شوهرا پررو شدن بخدا ،بیخیال ولش کن شوهر منم همینه ،،،اعتماد به نفسش هم خیلی بالاس میگه من یک ماهم نرم حموم اصلا بوم نمیاد درصورتیکه فردای حموم رفتنش بود عرقش خونه رو میگیره ،اه

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️

زینک اکساید بخر بزنه زیر بغلش اه اه

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

و بعدا لیف هم بکشیم باز بود نمیدع؟

بیست دقه قبل حموم یه قاشق جوش شیرین رو با اب خیس میکنم کم نمدار بشه نه ابکی بعد بادست پخش میکنم به جاهایی که میخام بعد میرم حموم لیف و اینا .بعد که اومدم دیگه تا یک هفته هم بونمیدی اصلا حتی تو اوج گرما ..عرق میکنی اما بو نمیدی...

خدایا فقط یه نگااااه