تازه پیش شوهرم نشستم بااینکه حموم کرده بودم وخودش میدونه شدیدا به نظافت اهمیت میدم ...یدفعه دیدم داره بومیکشه اطرافمو و بازومو بعد دید ناراحت شدم گفتم داری چیکار میکنی گفت هیچی بو میاد بعد الکی گفت نه بوی دستمه شامپویی بوده .ولی الکی گفت من ناراحت نشم بعد من ناراحت شدم گفتم چرا اینطوری هستی تو خجالت بکش عصبانی شد گفت اره بومیدی...ولی باورکنین ازمن نبوده ار خودم مطمئنم..خودش چه بره حموم چه نره همیشه بوی زیر بغلش میاد
طلا که پاکه چه منتش به خاکهمهم اینه خودت و کسایی که شناخت عمیق ازت دارن میدونن چقدر تمیزیآدمای نفهم ...
بخدا تو خانوادم مادرم همیشه میگه تو بچه هام همیشه تو ازهمه تمیز تری مادرم میگه بوی گل میدی همیشه...بچه های خاهرم هرجا بوی عطر و بوی خوب بیاد میگن از طرف منه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بنظرم از داروخانه دوتا مام زنانه مردانه بخرید مشکل هر دوتون به راحتی حل میشه . دیگه از بوی گل دادن ل ...
باورکن اگه بینیت رو بگیری زیر بغل من حتی یک درصد هم بونمیده...حودش بو میده..بهش میگم بدحموم میکنی خودتو تمیز نمیشوری میگه من عرق هم کنم بونمیدم درصورتی که بو عرقش حالمو بهم میزنه
تقصیر خودمونه انقد رو دادیم به این شوهرا پررو شدن بخدا ،بیخیال ولش کن شوهر منم همینه ،،،اعتماد به نفسش هم خیلی بالاس میگه من یک ماهم نرم حموم اصلا بوم نمیاد درصورتیکه فردای حموم رفتنش بود عرقش خونه رو میگیره ،اه
خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
بیست دقه قبل حموم یه قاشق جوش شیرین رو با اب خیس میکنم کم نمدار بشه نه ابکی بعد بادست پخش میکنم به جاهایی که میخام بعد میرم حموم لیف و اینا .بعد که اومدم دیگه تا یک هفته هم بونمیدی اصلا حتی تو اوج گرما ..عرق میکنی اما بو نمیدی...