2777
2789
عنوان

سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 46 پست
فعلا زنگ نزن میبرن بلا سرشون میارنا

بیارن 

چند روز پیش بیرون بودم ۷ تا سگ داشتن رد میشدن مگه شهر جای این همه سگه. اونم وسط محله و خونه ها

بیشتر از آدم سگ میبینم

صداشون‌ میاد که میاد 

اگه یکم انسانیت‌ داشتی دلت به حال گرسنه شون میسوخت 

چقدر باید یکی بی وجدان باشه که از کشته شدن یه زبون بسته خوشحال بشه

به تو نمیرسه زمین خوردن منو جشن بگیری😉قوی تر از قبل برمیگردم🔥✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیارن چند روز پیش بیرون بودم ۷ تا سگ داشتن رد میشدن مگه شهر جای این همه سگه. اونم وسط محله و خونه ها ...

فک کنم بحث با شماها اشتباهه

شما از ریخته شدن خون بی گناه ها لذت میبرید‌ 

امیدوارم خدا جوابتونو‌ بده که میده 

چون آه مظلوم زود میگیره 

صب زود برو بیرون بگیرن پارت کنن اون وقتم ببینم بلبلی میگی😐

بله بله میرم سرکار میرم پارم نمیکنن 

با خودم غذا میبرم بهشون میدم

صداشون‌ میاد که میاد اگه یکم انسانیت‌ داشتی دلت به حال گرسنه شون میسوخت چقدر باید یکی بی وجدان باشه ...

استارتر آدرس خونه ایشونو بگیرین، به شهرداری زنگ بزنین بیاد همشونو جمع کنه ببره خونشون 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

شما هم از ریخته شدن خون انسان فکر کنم لذت میبری

همین سگای ولگرد هر سال جون بچه های بیگناه رو میگیرن. هر کی هم بهشون غذا بده که زیاد بشن تو خون اون طفل معصوما شریکه. 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂 چه بارونی، خدایا شکرت 😍🤲🏻

شما هم از ریخته شدن خون انسان فکر کنم لذت میبری

کدوم خون ریخته شده ؟

منظورتون‌ چند تا کلیپ ساختگیخ‌ اونم توسط چند تا سگ که بیماری هاری دارن ؟ وگرنه سگ های بومی که ترسو و مهربونن،

بعدم‌ انسان با حیوان هیچ فرقی نداره هر دو موجودن و حس دارن ، سگا از انسان ها بیشتر به حمایت نیاز دارن چون نمیتونن‌ کار کنن زبون ندارن‌ که کمک بخوان

منم وحشتناک میترسم

قبلا که اطراف خونمون زمین خالی بود خیلی میومدند، خداروشکر شهرداری جمع شون کرد، الان هم مسکونی ساخته. 

ترسش اینجابود که یهو ساعت 6صبح یه جفت چشم نگاهت میکرد😑

👶🏻➕👶🏻 ➕ 👧🏻 = 🧕🏻💞🧔🏻

همین سگای ولگرد هر سال جون بچه های بیگناه رو میگیرن. هر کی هم بهشون غذا بده که زیاد بشن تو خون اون ط ...

کدوم بچه های بی گناه خونشون ریخته شده آخه 

چقدر بی رحمید‌ آخه 

آره غذا میدم هزار بارم غذا میدم‌ چون اون بدبختا نمیتونن کار کنن توانایی شو ندارن ، زبون ندارن کمک بخوان ، داعم گرسنه ان‌ 

تو خودت میتونی ۲۴ ساعت گرسنه بمونی ؟ خودتو بزار جای اونا 

هم بزنن هم گرسنت‌ بزارن

منم وحشتناک میترسمقبلا که اطراف خونمون زمین خالی بود خیلی میومدند، خداروشکر شهرداری جمع شون کرد، الا ...

آره خدارو شکر کن 

برا خشکسالی هم خداروشکر کن 

خدا قهر میکنه تقصیر شماهاست