2777
2789
اینجوری ینی طرف متوجه نمیشه پرده ندارم؟بالاخره میبرنم معاینه که

تو معاینه مشخصه ترمیم شده عزیزم

ولی اگه نداشته باشی خیلی امکانش هست نفهمن ولی ترمیمیو صد میفهمن

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری ینی طرف متوجه نمیشه پرده ندارم؟بالاخره میبرنم معاینه که

عزیز دلم معاینه و اینا مال ده قرن پیشه عملا توهین به دختره. هرکس ازت خواست کنسلش کن

گفتم که. حای اگه معاینه بری متوجه میشن ترمیمیه. خونریزی هم که نداره! عملا پولتو میریزی تو چاه و هزارتا عوارض به جون میخری

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

واقعا میتونم ثابت کنم؟

قطعا میتونی ثابت کنی

یه سر برو پزشکی قانونی. سه سوته میگه با چی زده شده و کی زده شده

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیز دلم معاینه و اینا مال ده قرن پیشه عملا توهین به دختره. هرکس ازت خواست کنسلش کنگفتم که. حای اگه ...

ینی ديگه الان ديگه دخترا رو نمی‌برن معاینه؟

ینی ديگه الان ديگه دخترا رو نمی‌برن معاینه؟

نه که نمی برن خیلی زشته!

قطعا میتونی ثابت کنییه سر برو پزشکی قانونی. سه سوته میگه با چی زده شده و کی زده شده

همچین چیزی نیست عزیزم

پزشک قانونی جتی برای تجاوزم تا دو روز بعد میتونه بفهمه.  

کلا معاینه برای هایمن بنظرم مسخرست

رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم                                                                  لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔

عزیز دلم معاینه و اینا مال ده قرن پیشه عملا توهین به دختره. هرکس ازت خواست کنسلش کنگفتم که. حای اگه ...

اگه شب اول خونریزی نداشته باشم طرف با خودش نمیگه این پرده نداره