2777
2789

پسر آبجیم 7 سالشه، تشنج کرد 

بی دلیل

همه چیش سالمه، آزمایش، ام آر ای 

فقط نوار مغز تشخیص تشنج داد

ی سال هر روز تشنج میکرد

هر چقد دارو و دکتر عوض کردیم بی فایده

تا همین ی ماه قبل، خداروشکر کنترل شد

با مصرف سه تا دارو

دکترش گف حداقل یک، یک و نیم سال باید استفاده کنه، تا ان شاء الله خوب بشه

ان شاء الله تا سن سربازیش خوب شده باشه

این مدارکشو الان نگه داریم، ب درد اون موقع میخوره ک باعث معافیت بشه؟؟؟؟ 

کسب درامد میخای بزن رو لینک👈👈👈👈👈👈https://melligold.com/pwa/account/?ref=MGnMWXoLu2kU

از الان فکر سربازی هستین؟

معافیت بگیره هیچ جا بهش کار نمیدنا اینو میدونستین؟ بیمه ها قبول نمیکنن این افرادو

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

از الان فکر سربازی هستین؟معافیت بگیره هیچ جا بهش کار نمیدنا اینو میدونستین؟ بیمه ها قبول نمیکنن این ...

واقعا!!!! 

کسب درامد میخای بزن رو لینک👈👈👈👈👈👈https://melligold.com/pwa/account/?ref=MGnMWXoLu2kU

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا!!!!

بله اونایی که معافیت سربازی دارنو استخدام نمیکنن چه بخش دولتی چه خصوصی 

معافیت دردسره برای آقایون

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

بله اونایی که معافیت سربازی دارنو استخدام نمیکنن چه بخش دولتی چه خصوصی معافیت دردسره برای آقایون

یهو ب ذهنم اومد

گفتم اگه بدرد بخور هس، نگهشون داریم

اگه بخاد اینجوری باشه ک نباشه بهتره

از الان فکر سربازی هستین؟معافیت بگیره هیچ جا بهش کار نمیدنا اینو میدونستین؟ بیمه ها قبول نمیکنن این ...

خانم این اطلاعات غلط چیه میدین آخه، ایشونم باور کردن🤦🏻‍♂️

کارت معافیت هیچ فرقی با کارت پایان خدمت نداره از نظر کارایی! اون مشمول غایب و سربازی فراری هستن که این مشکلات رو دارن، نه معاف از خدمت

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

یهو ب ذهنم اومدگفتم اگه بدرد بخور هس، نگهشون داریماگه بخاد اینجوری باشه ک نباشه بهتره

نه خانم این چه کاریه، اتفاقا نگهشون دارید خوبم نگهشون دارید. با آینده بچه سر یه حرف تو نی نی سایت بازی نکنید. معافیت سربازی هیچ ضرری که نداره هیچ، دو سال از زندگی بچه رو هم نجات دادین. اصلا به این حرفا گوش نکنیدا. حداقل یکم تحقیق کنید قبل از اینکه حرف یه نفر رندوم رو تو سایت بپذیرید!

معافیت سربازی بگیرن کارت معافیت میگیرن، که از نظر کارایی هیچ فرقی با کارت پایان خدمت نداره، تازه به جنگ هم اعزام نمیشن به زور. عملا آینده‌ی بهتری برای بچه رقم میزنید. اصلا هیچ ضرری نداره معافیت، خیلیم عالیه. همه در به در دنبال معافیتن، اتفاقا دمتون گرم که از الان به فکرشید، چون جلوتر ممکنه دیر بشه. از همین الان پیگیری کنید معاف شه زندگیشو بهتر کردید. اتفاقا کار که میدن هیچی، سر همین خدمت نرفتن دو سال هم زودتر از بقیه میتونه بره سر کار

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

نه خانم این چه کاریه، اتفاقا نگهشون دارید خوبم نگهشون دارید. با آینده بچه سر یه حرف تو نی نی سایت با ...

ممنون ازتون

تا اون زمان ان شاء الله ک درمان بشه

بعد اون موقع نمیگن الان خوب شده، باید بره؟ 

ممنون ازتونتا اون زمان ان شاء الله ک درمان بشهبعد اون موقع نمیگن الان خوب شده، باید بره؟

ایشالا که خوب میشن.

بله، احتمال زیاد اگه خوب بشن قبول نکنن، ولی واسه معافیت کوچکترین امیدی هم غنیمتی، شما تلاشتون رو بکنید❤️