2777
2789
عنوان

چطوری صبح زود بیدار شم ساعت 6

127 بازدید | 12 پست

میخوام ساعت 6 بیدار شم 

من قطعی ساعت ۹ بیدارم ولی الان یه ماه تابستون مونده و من باید این ساعت بیدار شم 

نگین کم کم باید اینکارو کنی که نمیشه تا بیام اینکارو کنم کل تابستون رفته

راهکار قطعی دارین؟

خانوادم همکاری نمیکنن تو این موضوع

فقط خودممو گوشیم 

البته یه اپلیکیشن هایی هست اونا صدا نمیده نمیدونم چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیدار میشم خاموش میکنم آلارم رو باز می‌خوابم البته بستگی داره مجبور باشم یا نه ی سری روز ها تو این دوسه ماه کلاس و کار داشتم مجبور بودم زودتر هم بیدار بشم ولی مجبور نباشم تا ظهر می‌خوابم😐

یه ویس بگیر، توش یکی از رازاتو ضبط کن، بزار رو آلارم

بیدار نشی وای به حالته...🙏🏻

بر اساس تجربه بود:))))

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

شب زود بخواب 

صبحم چند تا آلارم به فاصله یک ربع بذار و گوشی رو بذار دور که مجبور شی بیدار شی 

چند روز زود بیدار شی دیگه عادت میشه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

شب زود بخواب 

هزار بار کوک کن با صدای خیلی بلند 

صدای خودتو بزار زنگ کوک گوشیت که بگه بیدار شو به فلان دلیل 

تو ذهنت بگو شب چه ساعتی باید پاشی 

صدای زنگ کوک هات با هم فرق کنه یکی نباشه 

از هفت سالگی مجبور بودم هر روز ساعت شش بیدار شم و هیچ وقت بهش عادت نکردم😑 خیلی بد تایمیه من با هشت صبح راحتم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

باید انگیزه واسه بیدار شدن داشته باشی منم هرروز ۹ چشام بازه ولی کار و انگیزه ای ندارم میخابم تا عصر اگ مسئله شب بیداری نبود دلم میخاست بازم بخابم ولی متنفرم از این حس بد نمیدونم چطوری برش دارم