2777
2789
عنوان

یادش بخیر😆

297 بازدید | 59 پست

نصف شبی بیخوابی زده سرم😃😆😆صدای رعد و برقم شدید میاد نمیذاره بخوابم 😩😧😆😣

چه آهنگی برای شما خاطره انگیزه و با شنیدنش خاطرات براتون زنده میشه😀😆بگیدش🌷🌷

واسه من آهنگای زیادی هستن  😆

یکیش اینه ک دوسش دارم 

هنوزم چشمای تو مثه شبای پر ستارست
هنوزم خاطره هام برام مثه عمر دوبارست
هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی می لرزه
هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه
اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره
اما افسوس با نخواستن دلم آروم نمیگیره

یکی دیگش اینه 😀ک اینم دوس میدارم 😃😄

شینا ناری ناری نای نارانی نارانی نای
خیلی دوست دارم می دونی ، اینو از تو چشمام می خونی
وقتی نگات می کنم ، خودتمی فهمی می خوام که بمونی
هیشکی رو مثل تو نمی خوام ، هر جایی بری منم میام
تموم دنیا یه طرف و تویی یه طرف ، من تو رو می خوام
وقتی پیش توام آروم آرومم
از غم و غصه هام چیزی نمی دونم
یه جورایی یه حس خوبی بم دست می ده
انگاری که زیر نم نم بارونم

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه آهنگ مزخرفی بود هم اتاقی ببین چگونه سیل اشکم شده روونه .... خیلی گوش میدادم در دوران جاهلیت 😐

بعد در دوران عاقلیت گوشش دادم تا دوروز روحمو در افق محو کردم 😐

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
عزيزم تينا كجاس؟منم خيلي وقته نميبينمش.

نمیدونم 😞🙁ی روز بیخبر رفت الان بزنی رو اسمش مینویسه دسترسی ب اطلاعات کاربر ممکن نمی باشد😞😞😞

نمیدونم چرا رفته☹

بزن بارون ببار آروم ب روی پلکای خستم

بزن بارون تو میدونی هنوزم عاشقش هستم😢

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
یه آهنگ مزخرفی بود هم اتاقی ببین چگونه سیل اشکم شده روونه .... خیلی گوش میدادم در دوران جاهلیت 😐 ...

آره اونو خیلیا گوش میدادن 😆

بزن بارون ببار آروم ب روی پلکای خستم بزن بارون تو میدونی هنوزم عاشقش هستم😢

چرا گریه عزیزم 🙁

یه آهنگ مزخرفی بود هم اتاقی ببین چگونه سیل اشکم شده روونه .... خیلی گوش میدادم در دوران جاهلیت 😐 ...

😂😂منم خیلی دوس داشتم

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
دیکلمه حال همه ما خوب است😔😔

اما تو باور نکن 😭😭

بارون بارید ،تو بارون اشکای چشامو ندید

گرمی شونه هاشو ازم گرفت من موندم و یه تب شدید

من تنهام ، تو که قهری باهام

نمونده تو سینت عشقی برام

حالا من اسیر فاصله هــــــام

بهم زدی ، عشق تو با من

تصمیم تو گرفتی نامرد

حالا من هنوز چشم بـــراه

خیلی مستم

من تو فکر توام و تو تو بغل یکی دیگه ولو

ولی نداره عیبی اصلاً

خودمم خسته شدم بس که به هر سازی که زدی

هی می رقصم

راستشو بخوای طاقتی نمونده برام

دوست دارم همه چی تموم شه الان

نمی خوام بختم الکی حروم شه برات

بدرد تو میخورن فقط همون پسرا

که پارتی کنن با تو و امثال تو

فقط واسه یکی دو شب حال میکنن

چته رنگت پریده تو چرا فسی

.........

نمیدونم 😞🙁ی روز بیخبر رفت الان بزنی رو اسمش مینویسه دسترسی ب اطلاعات کاربر ممکن نمی باشد😞😞😞 نم ...

😔😔😔😔دوسش داشتم

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن