2777
2789
عنوان

تورو خدا به مجازی اعتماد نکنید

84 بازدید | 5 پست

خدایا چرا انقد من سادم ی پسر رو یکی از دوستام معرفی کرد حالا چن روزه دارم با پسره حرف میزنم عکسمو دیده میگ قصدم ازدواجه حالا میگ باید تورو حضوری ببینم 

به دوستم میگم چرا ای میخاد حتما منو تنها ببینه میگ میخاد امتحانت کنه گوشیتو چک کنه

بعد تو حرفاش میگف که من نمیخام عروسی بگیرم

میخام ببرمت ترکیه من اصن اون پسر رو نمیشناسم

دوستمم فقط ی بار دیدم اونم چون خلیفس 

حالا تمام ماجرا رو به خالم گفتم میگ خاک برسرت دختر این شاید بخاد تورو بدزده ببرمت ترکیه بلایی سرت بیاره چرا انقد ساده ای

حالا مگه مستقیم می‌رسد از همونجا ترکیه؟؟؟

باهاش آشنا میشی،خانواده ها با هم آشنا میشن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه مستقیم می‌رسد از همونجا ترکیه؟؟؟باهاش آشنا میشی،خانواده ها با هم آشنا میشن.

پسره خیلی زرنگه گفته میخام همه چیش بسنجم ببینم عیب و ایرادی ندارم نمیدونم گوشیمو چک کنه حرف عاشقانه بزنه ببینه من پا نمیدم اگه اینجوری بخاد من این کارو نمیکنم