2777
2789
عنوان

بنظرتون این حرکت نامزدم مشکوک نیست

157 بازدید | 16 پست

پیج نامزدم یک پیج شخصیه فقط فامیل و دوستاشو فالو کرده ولی دیروز متوجه شدم ی دختر جز فالوراشه همو فالو کرده بودن پیج اونم شخصی با فالوئر کم بود از نامزدم نپرسیدم این کیه اما بهش گفتم بیا پیج های همو داشته باشیم تا ببینم واکنشش چیه تا اینو گفتم سریع رفت دختره رو انفالو کرد و از پبجش انداخت بیرون بعدش پیجشو داد بهم بنظرتون مشکوک نیس جریان ؟؟؟

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش بپرس اون دختره کی بود اگه دیدی داره چرت و پرت میگه بدون مشکوکه

اینقدر زرنگه بلده چطوری ماست مالیش کنه اینو بگم اگه داره کاری می‌کنه محکم کاری می‌کنه بیشتر نفهمم

کاملا مشکوکه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مشکوکه

منم از دیروز تو فکرم فعلا هم چیزی بهش نمیگم کیه چون اگه کاری داره می‌کنه ماست مالیش می‌کنه نفهمم اما نمی‌دونم چیکار کنم 

اینقدر زرنگه بلده چطوری ماست مالیش کنه اینو بگم اگه داره کاری می‌کنه محکم کاری می‌کنه بیشتر نفهمم

وقتی میدونی نامزدت اینجوریه خب چرا ازدواج میکنی 

اما خب لین مسئله مهمیه باید رسیدگی کنی

احتمالا فقط نگران شده بد بین بشی

امیدوارم همینجور باشه اما از اینکه سریع به فکر اون دختره بوده تا اینو گفتم سریع رفت از پبجش انداخت بیرون برام مشکوکه