2777
2789

مدلشونه زجر کش میکنن یه مشت روانی ان کثافتای اشغال من میرم 11 هر روز یه بخشنامه میاد سال قبلی های بدبختو یه ماه مونده به کنکور تصمیم گیری کردن بخدا هرجا بری بگی بهت پناهندگی میدن اصن

مسخره بازیه به خدا.

تراز سوابق ،تراز اولیه،رتبه.

امسالم نسبت به سال قبل کم دادن نمره ی  اولیه رو.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدلشونه زجر کش میکنن یه مشت روانی ان کثافتای اشغال من میرم 11 هر روز یه بخشنامه میاد سال قبلی های بد ...

من پسرم میگه پشت کنکور بمونم میگم هر جور شده امسال رو دانشگاه.از کجا معلوم این عقیده آیا سال بعد چه بامبولی می‌خوان درست کنن‌‌فقط برو دانشگاه

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
من پسرم میگه پشت کنکور بمونم میگم هر جور شده امسال رو دانشگاه.از کجا معلوم این عقیده آیا سال بعد چه ...

تو کشوری هستیم ادم میترسه پشت بمونه بدبخت شه در حالی ک جاهای دیگه عادیه

چه رشته ای؟

ریاضی.

ترازش شده ۸۸۰۰ میگه امسال پشت بمونم میگم نه.

عزیزان یه نصیحت خواهرانه پشت نمونید یخدا الان شاید میگید خوب میشم و.‌‌..تلاش میکنم ولی سخته اصلا نمیشه اوناییم که موندن تراز پارسال آوردن معدود کسانی بالا آوردن که هم پدرومادر مثل چی بهشون خرج کردن هر روزم یه مصوبه جدید پارسال یازدهم به سختی درس خوندم تا نهایی ها رو خوب بدم یه ماه مونده شد مثبت فقط وقت تلف کرده تو این جا به حرفمم میاد از من گفتن بود

ترازش که خوبه فک کنم مهندسی هارو بیاره کامپیوتر و اینا فقط دانشگاهش یکم تیپ ۲ یا ۳ میشه

میشه یه سر به تاپیک من بزنید ببینید قبول میشم یا نه😭

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_2025-11-13-17-17-20-703_com.android.chrome_oudz.jpg

ترازش خیلی خوبه کهچه رشته ای میخواد؟بعضی رشته های دانشگاه های تهران رو میاره راحت

مثلا چه رشته ای؟

ترازش که خوبه فک کنم مهندسی هارو بیاره کامپیوتر و اینا فقط دانشگاهش یکم تیپ ۲ یا ۳ میشه

آره کامپیوتر میخواد بخونه.ولی میگه پشت بمونم تا بتونم تهران قبول بشم.