2777
2789

دخترم سه و نیمه خودم باردار شوهرم همکاری نمیکنه زیاد . بیشتر وقتا با خودم میبرمش چون میدونین برای خرید خوب آدم باید راه بره. حالا همش چیزی میخاد . امروز به زور و التماس خودش یه لباس گرفتم براش کوچیکه اونقدر گریه میکنه موندم جه کنم

پسرم پنج سالشه یه پسرمم یه ماهشه 

از سر بارداری پسر اولم دیگه تقریباً هممممیشه اینترنتی خریدم. مگر اینکه به جا داشتیم رد می‌شدیم شانسی یه چیز خوب دیدم  خریدم.

وگرنه کی حوصله داره تو سرما و گرما با بچه بره؟

مردها هم که از مغازه دوم غر میزنن دیگه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چنین مشکلی دارم خییلی کم بازار میرم برمم شوهرم تو ماشین میشینه بچه هارو نگه داره فوقش من یکی رو با خودم ببرم من میرم خرید و زود برمیگردم

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
خب اونی که میخای نمیشه جنسش اندازش بعضیا فروشنده ها کلاهبردارن

نه عزیزم از با سلام یا کانال تو یه ایتا و بله خریدم هیچ وقت کلاه بردار نبودن.

سایت ها هم نشان تجاری معتبر تو صفحه شون باشه دیگه حله.

بعدم اننننققدر با فروشنده ها صحبت میکنم اندازه هاشو دقیق میپرسم عکس بیشتر میگم بفرسته، کم پیش اومده خوب نباشه.

البته پیش اومده ها

ولی وقتی نمیتونم حضوری برم، چاره چیه؟

ببین مثلاً شلوار بیرونی رو همیشه برا خودم حضوری میخرم. مغازه به خاصی میشناسم و می‌دونم جنس و قیمتش خوبه. یه راست میرم میخرم میام.

ولی بازار گردی هیچ وقت با بچه نمیشه