2777
2789
بله همش اينجوريم آنقدر استرس دارم ميترسم عكس بگيرم

منم برای عکس گرفتن خیلی استرس داشتم تو یه ماهی که تو نوبت بودم قشنگ برا خودم ختمم میگرفتم تو ذهنم ولی چیزی نبود همون میگرنه لعنتیه

منم برای عکس گرفتن خیلی استرس داشتم تو یه ماهی که تو نوبت بودم قشنگ برا خودم ختمم میگرفتم تو ذهنم ول ...

ممنونم ازتون انشالله که زود زود خوب بشید اره خیلی بده به خدا منم الان ۲ هفتست اینجوریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازتون انشالله که زود زود خوب بشید اره خیلی بده به خدا منم الان ۲ هفتست اینجوریم

مرسی عزیزم شمام برید دکتر هم خیالتون راحت میشه هم دارو میده دردش کم میشه ایشالله زود خوب میشین

بله احتمالا عصبیه منم عصبی که میشم لرزش پیدا میکنم

شما هم این موردو تجربه کردی؟ کجاها بیشتر؟ چقدر طول کشید تا رفع شه؟؟ اگه میدونی بگو امروز نت سرچ کردم یکم استرس گرفتم   

شما هم این موردو تجربه کردی؟ کجاها بیشتر؟ چقدر طول کشید تا رفع شه؟؟ اگه میدونی بگو امروز نت سرچ کردم ...

من لرزش دست پیدا میکنم و پرش لب موقع لبخند زدن پرش لب رو بعضی وقتا دارم ولی ارزش دست رو نه بستگی داره به اعصابت من خودم عصبیم کلا

من لرزش دست پیدا میکنم و پرش لب موقع لبخند زدن پرش لب رو بعضی وقتا دارم ولی ارزش دست رو نه بستگی دار ...

آره منم دارم قانع میشم که همه ی این دردا و حالتا عصبیه شما غیر از لب پرش عضله تو جاهای دیگه مثه دستو پاتم داشتی تا حالا؟ موقعی که استرس داری یا عصبی هستی؟