بیش از پنج سال هست که مجازی تو رابطه ام صبر کردم که بره کار کنه پول زندگی داشته باشه حالا که اون آماده هست میگه الان آمادگی کامل دارم نمیدونم چجوری به این خانواده سخت گیر بگم همیشه هم تو خونه حبس هستم اگه جایی هم بخوام برم تنها نمیزارن برم
ای وای مثل بابای من از خونه بیرون نمیره مامانم اینقدر حرص میخوره میرم شهرستان خونه مادرم از بس تو خونه مخ مارو میخوره ولی نگران نباش چیزی نمیشه بابات بدونه خواستگاره خوشحالم میشه
اونا تماس بگیرن بگن دختر شمارو یکی از دوستات معرفی کرده و میخوان بیان ببینن برای بار اول
۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت
یه کاریش میکنم به امید خدا این همه صبر کردم تا بره کار کنه تو کشور غریب
کشور غریب؟؟؟
یعنی رابطتتون لانگ دو کشور متفاوت بود؟؟!!
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم میشه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍
یه جوری باید باشه که کنترل همه چیز دست خودم باشه خانواده سخت گیری دارم الکی که نیس
اسی یعنی تا حالا همدیگه رو ندیدین تو این مدت ؟