2777
2789
عنوان

خانواده سخت گیر و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 45 پست
سخت میگیرن غرغر میگن حتی اگه زدنت تحمل کن بگو به درک اگه پسره خوبیه فقط ازدواج کن برو از خونه

من فقط به خودم نگاه نمی‌کنم بیچاره مادرم هم کتک میخوره از بابام اگه کار خراب بشه دلم کباب میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط به خودم نگاه نمی‌کنم بیچاره مادرم هم کتک میخوره از بابام اگه کار خراب بشه دلم کباب میشه

خب پس به بابات چیزی نگو یه موقع بابات خونه نیست با مادرش بیان مادرتو ببینن صحبت کنن اگه اکی شد باباتو در جریان بزار

بابام محل کارش تو خونه هست همش ور دلمه 😅

ای وای مثل بابای من از خونه بیرون نمیره مامانم اینقدر حرص میخوره میرم شهرستان خونه مادرم از بس تو خونه مخ مارو میخوره ولی نگران نباش چیزی نمیشه بابات بدونه خواستگاره خوشحالم میشه

ای وای مثل بابای من از خونه بیرون نمیره مامانم اینقدر حرص میخوره میرم شهرستان خونه مادرم از بس تو خو ...

آره کثافت بیشتر از اون بدونه پول هم داره میترسم بیچاره رو بتیغه تا منو بهش بده 

اونا تماس بگیرن بگن دختر شمارو یکی از دوستات معرفی کرده و میخوان بیان ببینن برای بار اول 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

اونا تماس بگیرن بگن دختر شمارو یکی از دوستات معرفی کرده و میخوان بیان ببینن برای بار اول

یه جوری باید باشه که کنترل همه چیز دست خودم باشه خانواده سخت گیری دارم الکی که نیس 

یه کاریش میکنم به امید خدا این همه صبر کردم تا بره کار کنه تو کشور غریب

کشور غریب؟؟؟

یعنی رابطتتون لانگ دو کشور متفاوت بود؟؟!!

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

نه الان نشد سن مون کمه من 23 اون 24

کجا کمه؟ خیلی خوبه سنتون 

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

یه جوری باید باشه که کنترل همه چیز دست خودم باشه خانواده سخت گیری دارم الکی که نیس

اسی یعنی تا حالا همدیگه رو ندیدین تو این مدت ؟